Olağan dışı fiyat hareketi için bilgi istemiş borsa.0.90 dan 0.14 e düşerken hiç bilgi istemiyorsun.
Olağan dışı fiyat hareketi için bilgi istemiş borsa.0.90 dan 0.14 e düşerken hiç bilgi istemiyorsun.
hissenin gideceği yer neresi tahmini olan var mı?
16 da olabilir 1 de hele mahkeme yi kaybederse bist dışı
Sevgili arkadaslar Allah aşkına şu davvayı büyütmeyelim eskiler yapmasın
Ne kadar 5,6 trl hadi 8 trl olsun adam egcyo 44 trl buldum diyor diger gruplarin oz sermayesi 75 trl
Lehine cikan 3 dava var simdi tek beklentimiz hakim 7 aralikta iyi yada kotu bir karar versjn bu kirli bulut kalksin ortadan
Haa burdan tekarar sesleniyorum paraya ihtayi varsa patronun yapsin bedelli sermaye koyalim bu borcu odesin artik bu sava olayi buyumesin
Tanin ekmegine yag surmeyelim siz satmadikca onlar delirecek 0,20 yapaak 0,25 yapacak 0,32 yapacak bu tarih gelene kadar toplamaya calisacak
Allah mahcup etmesin artik bu isten kurtulma zamani geldi catti
Herkese az daha sabir
Haklısın mesgulum da yıllar oldu hisse bir beladan çıktı başka bir belaya çattı yine de acaba diye bekledik ama ben bu tana hiç mi hiç güvenmiyorum bende sanki uzun vade de bütün şirketlerin içini boşaltıp kaçacak hissini uyandiriyor hatırlarsanız balikesir de mta dan aldığı iki tane kuyu vardı sanırım ek süre dahil 5 ay kaldi yıllar oldu halen yatırım yapamadilar devlet geri alacak ya bunlar bu kadar aciz
Guven konusunda cok haklisin bu borsada en son guven duyulacak kisilerden biri artik geriye nasip demek kaliyor belkide bilerek boyle yaptilar guven vermediler ama arka planda hersey oldu tarimda bak yine bir plani var enerjide egc heryerde karsima cikiyor zaman gosterecek artik cellat onunde bekliyoruz isin ozeti
Ama guven guven diyoruz grup bu durumlarda egcyo biraz yukari gidiyor herkes zipliyor demekki kimse akillanmiyor egelide bunu kullaniyor vakti zamani geldiginde yikama yagla yapar hersey unutulur dilerim![]()
nasıl bir spk (ancak ky gücü yeter) kağıt çıkmadan fiyat hareketliliğini soruyordu bugün çıktığı yere geldi yiyorsa tam cığa sorsana
Yer İmleri