Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Bilanço yarın mı açıklanıyor?

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garan forum sayfasında yarın (26 Ekim) olarak gördüm ben. Son gönderim tarihine kalmaz tahminimce bilançonun açıklanması.

Son düzenleme : PakBaris; 25-10-2017 saat: 12:58.

2.  Alıntı Originally Posted by IraSCiBLe Yazıyı Oku
    Hocam kusura bakma ama amma saclamamissin haa...
    ABD dışişleri bakanlığı sözcüsü Sabah dail muhabirine açıkça "siz hükümetin fonladığı bir gazetenin elemanısınız" diyor.
    Bunun aynısını büyükelçi Baas ta veda yemeğine havuz medyasını davet etmeyerek yapmıştı.(onları gazeteci saymıyorum diyerek te açıklama yaparak tüy dikmişti.)
    Ben buradan hareket ile sözcünün ağlaması diye aktarılan ve teamüllere uygun olmadığı söylenen olay nedeni ile yaşanan gerginliğin bir bedelinin olacağını düşündüm. Yanılmış ta olabilirim tabii ki.

Ancak yazdıklarımın neresinin saçma bilemedim. Söylerseniz sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Dün akşam dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım...ben de ayıyım, OK, ama piyasayı ayı gözlüğü ya da pozisyona göre değil, objektif değerlendirebilmek lazım.

Eğer, pozisyonunuz bir haber vs sonucu size zengin olma hayalleri kurduracak kadar büyükse, ilk iş pozisyonunuzu makul seviye indirin...ne zaman ayda 4-5 bin tl düzenli kazanç hedefledim, o zamandan bu zamana gayet başarılıyım.

yani 20 bin tl para ile, 10 kontratı geçmeden, ayda 5000 tl kazanmak mümkün ve olasılığı yüksek.

Önemli not: başka bir birikiminiz yok ve tüm varlığınız bu 20 bin tl ise...bunun da bir başkasının 1 milyon tl sinden farkı yoktur..önemli olan kaybedilebilecek yani riske atılabilecek paranın sizin için çok bir şey ifade etmemesi..gece tuvalete kalkınca asya ne olmuş, dowf ne yapmış diye bakıyorsanız, pozisyonunuzda bir sorun var demektir.
    Sn. Cautionary , söylediklerinizi çok önemli buluyorum. Ne zaman ki kazanma hırsına kapılıyoruz, kayıplar başlıyor. Uyguladığınız basit bir sistem var ise, paylaşır mısınız boş zamanınızda?

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Dün akşam dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım...ben de ayıyım, OK, ama piyasayı ayı gözlüğü ya da pozisyona göre değil, objektif değerlendirebilmek lazım.

Eğer, pozisyonunuz bir haber vs sonucu size zengin olma hayalleri kurduracak kadar büyükse, ilk iş pozisyonunuzu makul seviye indirin...ne zaman ayda 4-5 bin tl düzenli kazanç hedefledim, o zamandan bu zamana gayet başarılıyım.

yani 20 bin tl para ile, 10 kontratı geçmeden, ayda 5000 tl kazanmak mümkün ve olasılığı yüksek.

Önemli not: başka bir birikiminiz yok ve tüm varlığınız bu 20 bin tl ise...bunun da bir başkasının 1 milyon tl sinden farkı yoktur..önemli olan kaybedilebilecek yani riske atılabilecek paranın sizin için çok bir şey ifade etmemesi..gece tuvalete kalkınca asya ne olmuş, dowf ne yapmış diye bakıyorsanız, pozisyonunuzda bir sorun var demektir.
    He he kazanırsın sen sana vob da kazandırırlar he he

5. Nasıl üslup var insanlar da ,böyle insana böyle ülke.

6. Hayvancılık eskiden niteliksiz iş gücü gerektiren bir alandı daha doğrusu aranan niteliğe sahip çok insan vardı, yavaş yavaş nitelikli insan gerektiren bir alan haline geliyor.

Bir sığır çiftliği kursam mı diye hayal kurunca bu alanın Çin'ce kadar uzak bir şey olduğunu anlıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

US 10-YR (US10Y:U.S.)
    Export chart+ WATCHLIST
    Real Time Quote | Exchange
    Yield | 5:42:32 AM EDT
    2.45 % +

Sayfa 979/1006 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz