Sayfa 999/1006 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    dünkü spot pasta var mı yapıştırır mısın buraya????????
    24 ekim
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    iyice psikopata bağladı..........
    gerçekten artık borsa algısı değişti tamam artık robotlar var ama o robotlara istediklerini yaptıran yine insanlar. eskiden indikatöre kanala yatırım danışmanına derinlik görmeye pastaya vs. çok güvenirdik çok işler düşerdi bunlara çünkü. şimdi her gün gün içerisinde çıkış, düşüş, yatay vs. hepsi barınıyor anlık seviniyor anlık üzülüyoruz ama tek değişmeyen şey koca bir gün stres yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    24 ekim
    eyvallah...

4. Bugün spot

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Kapanışta Aralık vadeden %40 shortladım. dolarda da %35 short kaldım.

6. Hala uzunsa bekliyorum 137 görmesi gerekir

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. arcelikte yerliye arz devam...

PakBaris Guest
    ABD ile süregelen Halk Bankası, Rezzab, YPG ve Vize krizlerinden bu yana Borsada ve bilhassa Dolarda yaşanan hareketler ekonomi yönetiminin gözünden muhakkak kaçmadı, ki son günlerde, CB direktifleri doğrultusunda hükümet cephane toplamaya başladı.

1) MB rezervlerini 135 milyar dolara çıkaracağız dedi CB. (gerçek bilgi)
    2) VF'na 5 milyar dolar ek girdi aranıyor. Çin ile görüşülüyor bununla ilgili olarak. (gerçek bilgi)

ABD krizinin ileride daha da derinleșmesine karşı önlem olarak. (şahsi fikrim)

VARSAYIM: Herhalde geçen 2016 senesinden alınan dersler sebebiyle "doların ve borsanın bozulup, kötü rakamlarla seçime girmek istenmediği" için olsa gerek bu önlemler.
    Yani hem bu yeni cephaneler ile dolardaki yükselişi frenleyecekler. Hem de borsada gerektiğinde alım yaparak aşırı bozulmaları önleyecekler.
    ABD'ye de "bak senin önünde diz çökmedim, ekonomimiz de sağlam ve ayakta" diyerek seçimlere Kıbrıs Fatihi Karaoğlan Ecevit gibi girmek isteyeceklerdir.

Tamamen sesli düşünüyorum.

Sayfa 999/1006 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •