Sayfa 20/298 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 153 - 160 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1. Şirket Yönetim Kurulu 11.10.2013 tarih ve 2013/39 sayılı kararı ile “Şirket hisselerinin Borsa
    İstanbul A.Şâ€™de halka arzına dair yapılan çalışmalar başarılı sonuçlandığı takdirde halka arzı
    müteakiben 2013-2017 yılları arasında elde edilecek ve Sermaye Piyasası Kurulu mali tablo
    ve rapor standartlarına uygun ticari kar elde edilmesi halinde vergi ve yasal yükümlülükler
    düşüldükten sonra kalan dağıtılabilir karın tamamının ortaklara nakden veya sermayeye ilave
    suretiyle bedelsiz hisse olarak dağıtılması için Genel Kurul toplantılarında teklifte
    bulunulmasına†karar vermiştir. Bu bilgiler KAP’da ve Şirketimiz web sitesinde kamuy

halka arz olurken verılen tahattüt..bu sene son karlar eriyor bu seneden sonra zarar yazacak devamlı bunlar artık bedellı acıklar ileride

2. Bahadır Yalçın 3.215.000,00 24,31 51.750 3.163.250
    Serkan Dinçbaş 3.217.550,00 24,33 51.750 3.165.800
    Halka Açık Kısım 6.792.500,00 51,36 0 6.729.500
    Toplam 13.225.000,00 100 103.500 13.121.500

2,25 den al 1,90 ardan sat
    son ortaklık yapısı

3. Bende yarın sabah yazıp şikayet edeceğim. Bu aralar spk fena çalışmıyor. Çok ceza alan var. Sonuçta hiçbir şey çıkmasa bile yazdık çıkmadı deriz.

4.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Bende yarın sabah yazıp şikayet edeceğim. Bu aralar spk fena çalışmıyor. Çok ceza alan var. Sonuçta hiçbir şey çıkmasa bile yazdık çıkmadı deriz.

boş geçmeyin arkadaslar ..birimizin attıgı tas illaki ses çıkarır..yoksa bunlar devamlı hısse sata sata bizim soyacak

5. Günaydın arkadaşlar. Borsada tecrübem yok. Bu yüzden Usta borsacılardan biraz yardım isteyeceğim. Aşağıda linkini verdiğim sanel hızlı kademe analizini işbank mobil borsadan yükledim. Sayın baldayı'nın 18. Sayfadaki pastasındaki net alıcılar ile bu pastadakiler cok farklı. Benim yüklediğimde Garanti ilk sıradaki alıcı diğerinde satıcı. Tüm veriler farklı bunun sebebini açıklayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
    http://hizliresim.com/ALgoBz

6.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar. Borsada tecrübem yok. Bu yüzden Usta borsacılardan biraz yardım isteyeceğim. Aşağıda linkini verdiğim sanel hızlı kademe analizini işbank mobil borsadan yükledim. Sayın baldayı'nın 18. Sayfadaki pastasındaki net alıcılar ile bu pastadakiler cok farklı. Benim yüklediğimde Garanti ilk sıradaki alıcı diğerinde satıcı. Tüm veriler farklı bunun sebebini açıklayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
    http://hizliresim.com/ALgoBz
    Sayın karabek ben de isbank mobil borsa kullaniyorum. Baldayinin attığı gun sonu alan satanlar yani günlük pasta. İşbank mobile günlük olan iki gun öncesi kesinleşmiş takas verileridir. Günlük pasta kesinleşmiş değildir iki gun sonra virman vb. ile alinan mallar asıl sahiplerine geçer. Mobildeki günlük veri iki gun öncesini gösterir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Sayın karabek ben de isbank mobil borsa kullaniyorum. Baldayinin attığı gun sonu alan satanlar yani günlük pasta. İşbank mobile günlük olan iki gun öncesi kesinleşmiş takas verileridir. Günlük pasta kesinleşmiş değildir iki gun sonra virman vb. ile alinan mallar asıl sahiplerine geçer. Mobildeki günlük veri iki gun öncesini gösterir...

merhaba sayın sahap yapıştırdığım pasta günlük verilerdir 2 gün öncesini göstermez takas verileri t artı 2 olarak gösterilir ben ise cuma günün nün alan satanlarını paylaştım

8. Biliyorum sayın baldayi ben de aynı seyi anlatmaya çalıştım sanırım pek beceremedim.

Sayfa 20/298 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •