Sayfa 204/1013 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

ÜNSAL ÜNL܆@unsalunlu

Az önce Başbakan B.Yıldırım, Bolu halkına "Bolu Beyinin torunları" dedi ve kalabalık alkışladı. Ya mevzuyu bilmiyorlar ya orası Bolu değil.

Yönetici cahil cühela, halk dersen, neyse...

Hadi şehrinizin en önemli destanını bilmiyorsunuz, türkü de mi bilmezsiniz?

Bu kadar cehalet, bu kadar yozlaşma, çürüme ve kokuşmaya bu coğrafyada demokrasi deniyor...

2. Ha 2 3 sene icin de
    4cu sanayi devrimine ziplariz.

Yapay zeka
    Humonaid
    Trans human sytems a geceriz.
    O ayri.
    Tabi once dizel araba motoru kesfetmemiz lazim.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

'TEHDİT EDİYORLAR...'

AB Türkiye'yi oylamaya devam etmek istiyor. Almanya hatasını anladı! Şimdi de Hollanda var. Hollandalı Wilders Nazi gibi hareket ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı'nı uçağı kaldırmamakla tehdit ediyor. Ama bugün gideceğim. Bir Wilders'in kuyruğuna takılmışlar. Hollanda bugün benim uçuş iznimi iptal ederse bizim çok büyük yaptırımlarımız olur. Biz ne yaparsak yapalım Türkiye bir şey yapmaz zamanları geçti artık."

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...-olur-40391664

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    dolar da birkaç yıla bende çok yüksek rakamlar bekliyorum ama bu fed ile ilgili olmayacak. uzun lafın kısası fed ile alakalı bir numara olmaz artık.
    çok erken bir yorum bu, ve de çok iddialı

çok değil 10 yıl önce fed gösterge faizleri 5,25 idi

anyayı konyayı gösterirler adama

5.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    1$ ın 1$=1TL olması için Japonya'nın yaptığını yapmak lazım Japonlar emekli olanları bile sistem içinde çalışmasını sağlayan formülü bulan ilk ülke ve ardından Güney Kore bunu uyguladı sistem çok basitti devlet çalışırken 1 milyon Yen verdiği işçisine emekli olunca 2 katını verdi emekli olanı para ile ezdi böylece sistemin içinde tutarak 2. Dünya Savaşı'ndan süper güç olarak çıktı o vakit parayı berden buldu dersek tabiki para basarak bu işi çözmüş olmalı çoğu ülkede emekli maaşı çalışan maaşından yüksektir nedeni biraz bu diyelim senin 50 yıllık deneyimin olsun un değirmeni ustası ol değirmende sorunu 50-100 yeni çalışan çözemez ama 50 yıl çalışan gelir 10 dakikada çözer bu sistem bizde uygulanmadan ben 1$ ın 1TL olacağına inanmam 2,70-2,80 dip olur ve burdan hareketi 4,5 olur yukarıda yazdığım konunun özü aslında wealth of nations kitabında olabilir 2 kez hatta 3 kez okumuştum borsaya ilk başladığım yıllarda çoğumuz duygusal ve elimizdekine göre konuşuyoruz ben %40 dolarda olan biri olarak 2017 de 3,81 in görülmesini mümkün görmüyorum 2,70-2,80 mümkün parite yorumlarına katılıyorum kesinlikle katılıyorum. 1,03. 0,90 ,0,80 hatta Avrupa'nın dağlılması bile mümkün aynı akibet sterlinin başınafa gelebilir çok şey yazılabilşr ama deneyim tecrübe ve birikim para ile yer değiştiremez bu imkansız
    ne kasacan o kadar. çok basit açıklıyorum. önce doları seri faiz düşüşleri ve devalüasyon ile 10 tl yapacağız. sonra paradan sıfır atacağız. oldumu sana 1$ = 1 tl. hiçbir yandaş buna olmaz demesin gayette kolay bir yöntem.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Niye öyle diyorsun rumenige
    Daha ne kadar güç yeterli olacak..
    Hep daha fazla daha fazla..
    Nereye kadar..

Bugüne kadar güçlü!!! tek parti iktidarı işte uçan Türkiye ,koalisyonlardan çok çekti bu ülke denmiyor muydu.
    Yetmez ama evet ile darbelerin önü TAMAMEN kesil miş idi bir daha kimse darbeye teşebbüs edemez di
    Hatta çişini tutamayan evren paşayı bile babalar gibi yargı önüne getireceklerdi.Bu kadar güçlü idiler..

aaaa bi baktım yine birileri topu tüfeği almış sokaklarda..darbe yapacam diyor..

Biz bunlara inandık borsaya yatırım yaptık tl ye yatırım yaptık aaa az kalsın darbe oluyordu..

sen devlet değil misin..içinde 100 lerce bin kişilik bi gizli örgütün kurulmasına ve belli bir amaç doğrultusunda çalışmasını nasıl farketmedin nasıl müdahale edemedin..

eee ne anladım ben bu işten o zaman..

rumenige 5 taş oynamıyoruz burada ..

Öyle dolar üzerinden hükümeti cezalandırmak istiyorlar ibaresi o kadar içi boş ki..anlatamam..

Ya da misal başkanlık geldi dolar bir anda düşecek mi..Neden???
    bugüne kadar batının gözünde istikrarsız bir ekonomi idik de başkanlık gelince bir anda istikrar mı gelmiş olacak
    dolarcıklarını bize mi akıtmaya başlayacaklar..

hı??

ne diyorsun..

bak alman milli takımının eski oyuncusunun ismini de nick olarak seçmişsin kendine hayrola..nedir bu alman hayranlığı..
    iyi şut çekerdi rumennigge...ondan mı yoksa..
    güzel yorum..
    adamın niyeti belli, provokasyon.
    memleketi sadece betona boğ, maliyeti 1 birimlik binaları 4-5 katına millete itekle, buna tek ses yok, milleti gırtlağa kadar borç içine sok.
    sonra tulumbaya su. millet can derdinde bunlar et.
    şaka gibi bunlar
    tarımsal ürünler ile ilgili fiyat her şeyde olduğu gibi uzaya gitmiş 15 yıl sonra bu konuda daha yeni önlem alacaklarmış
    İstanbul'u 30 yıldır sen yönetiyorsun dönmüş bana soruyor bu şehrin silüetini kim bozdu diye
    her konuda böyleler TEFLON TAVA bunlar hiçbir kötülük yapışmaz bunlara (bir forum üyesi yazmıştı bunu daha önce)

biraz edep yahu ( hep bu sözü kullanıyor ya bunlar)

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    'TEHDİT EDİYORLAR...'

AB Türkiye'yi oylamaya devam etmek istiyor. Almanya hatasını anladı! Şimdi de Hollanda var. Hollandalı Wilders Nazi gibi hareket ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı'nı uçağı kaldırmamakla tehdit ediyor. Ama bugün gideceğim. Bir Wilders'in kuyruğuna takılmışlar. Hollanda bugün benim uçuş iznimi iptal ederse bizim çok büyük yaptırımlarımız olur. Biz ne yaparsak yapalım Türkiye bir şey yapmaz zamanları geçti artık."

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...-olur-40391664
    Bu habere yazılacak her yorum mahkemelik yapar adamı. :d

InB4, "Hollanda nazidir demedim, nazi gibiler didim"

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu habere yazılacak her yorum mahkemelik yapar adamı. :d

InB4, "Hollanda nazidir demedim, nazi gibiler didim"

Bulgaristandaki Türk partisinin yetkililerini Türkiye'ye sokmayan kim, naziler mi..?

Sayfa 204/1013 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •