Sayfa 132/538 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. bir de fk-1.19 bu kağıt cevher ya.

2. Bu kagitdan sure ki hisse alip. Satmadan yurumek lazim gibi. Tek sorun çok hareketli. Kesinlikle tavsiye niteliginde degildir.

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

3. MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Dağıtılabilir karın %70 i dağıtılacak kardan %15 zorunlu ayırmak gerekiyor. Hisse sayısı 39 Milyon. Temettü brüt üzerinden hesaplanacak hesaplara net rakam yatırılacak akabinde hisseden brüt tutar düşecek. Yanlışsam lütfen düzeltin.

Sent from my iPad using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by alikaratas Yazıyı Oku
    şimdi ben yanlış mı bakıyorum.6 aylık kar bende 165 milyon görünüyor.şimdi yıllık hadi 250 milyon.bunun yüzde 70 i 175 milyon yapar.Hisse adedi 3.113.448 adet ise hisse başı 56 tl temettü yapıyor Allah Allah ben yanlış mı bakıyorum ya.
    birazını genel giderler adı altında tırpanlarlar, birazı yedek akçe olarak ayrılabilir.bu iki kalemde bahsettiğiniz rakamın yaklaşık % 25'ine denk gelir.bu olası rakamlar üzerinden kalır geriye yaklaşık 140 milyon tl.varın hesabı siz yapın.ancak benim kendimce yaptığım öngörüde asgari 8-10 tl aralığında bir temettü beklentim var.hisse bugünkü fiyat üzerinden 10 tl temettü verse ertesi gün 0,05'den açardı.bunun bu deli hareketleri bundan olsa gerek.yürümeden koşmayı öğrenmeye çalışıyor o da olmuyor tabi.daha bist'te 10 aylık bir bebek msgyo.yavaş yavaş yürüyecekte koşacakta.biraz hiperaktif kerata .
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

5. yarın sabah muhtemelen son kez iki büyük hissedarın yaptıkları hisse satışı kap'a düşecek gibi.yaklaşık 4 milyon tl.lik hisse satışı yapılacağını biliyorduk.özellikle bugün ve bir kısmıda daha önceki günlerde yapılan satışlarla bunu da atlattık galiba.artık biraz daha az sığ ve halihazırda satışa konu payı kalmamış olarak yola devam edecek bir msgyo olacak.bilançoya da bişey kalmadı.bakalım neler olacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

6. Abi 8-10 tl temettu ne demek ben köşe olurum o zaman sadece temettu ile yaşarız biz yahu.Arkadaş bu hisse cevher cevher.

7. Hesabınızı düzeltmek ihtiyacı duydum.

250milyon TL yıl sonu kar olsa,
    %70 kar payı dağıtımı planı var,
    175milyon TL dağıtır kabul edelim,
    39milyon adet hisse var,
    hisse başı 4.49 TL temettü.

Eğer 400milyon kar çıkarsa, 7.70 TL temettü yıl sonu olur.

Yeni proje haberleri felan deyip üstüne koyarsak, malum bunlar armatör (shipping brokerage) ve eski Türkiye vergi rekortmeni, hisseyi pompalar kanaatindeyim...

8. valla beyler bu temettüyü anca egeende alırsınız.Bu fiyattaki hisseden bu kadar temettü çok iyi ya.Ama halka açık bölümü azmış Bu da dışarıdan toplayanlar yüzünden böyle hareketler oluyor demektir.Diye düşünüyorum yanlış mıyım.

Sayfa 132/538 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •