Sayfa 131/538 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

  1. 16 Ekim'de mrgyo 0.65 di bugün 26 Ekim kağıt 1.42 gördü.Galip satmasına rağmen kağıt%8 artıda kapattı.Kaç kez uyarı aldı bir kez.Neden çünkü git gel yapmadı,hep gitti.Bu kağıt kredili işlem yasağı aldı sonra brüt takasa alındı hâlen uslanmadı gene yaptı hareketini ve gene uyarı aldı.11.40-10.05

  2. Beyaz Filo Gip de hocam.

  3.  Alıntı Originally Posted by Ytdky Yazıyı Oku
    Beyaz Filo Gip de hocam.
    yahu eyvallah da a gurubu tahta.sürekli işleme açık olduğundan d grubu olmadığını anlayabilirsiniz.d grubunun kralı isdemir o bile sürekli müzayedeye kapalı.benzerlikleri sığlıkları.setmaye/kâr rasyosu açısından beyaz filo msgyo'nun çok uzağında bir tahta.ama o 4,5 tl den 15 tl'ne günde ikişer kez devre keserek gelmiş.bazı günler taban kapatmış, taban olmuş dönmüş tavan kapatmış.bu hissede temettü görmeden tek lot satmam.baktım hissede işler yolunda o vakitte satmam.ama bilanço bozulur, temettü vermekten vazgeçtik der o başka.ama temettü oranını halka arz sürecinde % 70 olarak noter onaylı spk'na teslim edip yayınlamıştı.yani bu bir söz değil hukuki bir zorunluluk olmuş vaziyette.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

  4. Hisse başı kaç para verecek.Bak ben bu olayı bilmiyordum.Bi söylerseniz ben de almak isterim bu hisseden.1000 lota yaklaşık kaç para verir ki

  5. Pastada işlem hacmi kolonu yok.

    Pastayı diğer formatta görebilirmiyim. Bir arkadaş paylaşabilirmi.

  6. Günlük par açmadığı için bugün almadım.Tam degecekken geri geldi.Ben de killandim almadım.Çok iyi geldi üst para kadar.Ama bence geçmeyi deneyecek.izliyorum ben de tahtayı.Lot saydiklari çok belli .gireni çıkanı takip ediyorlar.Ancak mesela yarın 10.20 açıp hızla 10.50 olabilir.Böyle hareket ediyor.Satana karışan yok.Yine de bi trendi var.Ama günlük par açmayınca ben girmiyorum Ancak şu temettu güzelse toplarım biraz bende.

  7. Normal bir kağıt olsa işyatırıma bakınca yarın en az 10.60 üstü açması gerekir.....tahtadan bişey anlamak güç....işlemler genelde aktif geçiyor....alışla satış arasında %1.5 oynuyordu kimi zaman bugün.
    Geçen hafta 12 den 8 lere salınmış bir kağıttan bahis ediyoruz!

  8. şimdi ben yanlış mı bakıyorum.6 aylık kar bende 165 milyon görünüyor.şimdi yıllık hadi 250 milyon kar yazdı.bunun yüzde 70 i 175 milyon yapar.Hisse adedi 3.113.448 adet ise hisse başı 56 tl temettü yapıyor Allah Allah ben yanlış mı bakıyorum ya.

Sayfa 131/538 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •