Sayfa 38/1001 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

29 Ekim CUMHURİYET bayramınız kutlu olsun....

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.†Mustafa Kemal Atatürk
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun..
    Dolar konusunda ise sadece sunu yazacagim: Ralliler yuzde 30 dur dolarda, baslangici da 3.40 tir; gerisi teferruat..ytd

3. Haftaya veya üç vakte kadar dolar düşecek , filanca yerden şu kadar para gelecek ,vs , diyenlere ; vadettiği günkü kurdan para istese bir ithalat çı bu şahıslardan . E nasılsa düşecek ver kardeşim dimi ya . Yada bu tipler Sadist .

4.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Katar eski başbakanı Suriye savaşında tüm silahlar Türkiye üzerinden gitti demiş röportajında. Bizim hükümet savaş suçundan yargılanabilir. Bu süreci en az zararla atlatmak için bizim derin devlet erken seçim yapıp Akpartiyi indirecek ve darmadağın edecek. Meral Akşener yemin etti biliyorsunuz, Cumhurbaşkanı olacağım dedi. Meral Akşener hükümeti kurulana kadar dolar satılmaz. Hedef en az 4,50.
    4,50 nedir yahu. en az 7,50. çünkü ülkenin sorunları seçimle çözülecek gibi değl.

5. Twitter üstatlarının bir kısmı 3.70e kadar bir kısmı 3.65e kadar düzeltme bekliyor. Cuma günü long kapatıp shorta geçen çok kişi var. Benim bildiğim dolar Palası bu marjı yedirmez onlara. Düzeltme yapacaksa 4 e kadar götürüp 3.9 a düzeltme yapar.

Doların 3.9x lardan 3.38'e yavaş yavaş düşüşünü 9 ay seyretmiş biri olarak; Alım yapmayı düşünen arkadaşlar tekrar tekrar düşünün. Doların yine düşüyormuş gibi yapmadan, çaktırmadan düşeceğini söylüyor lar. 3.50-3.40 arasına. Zarar etmeyin üzülmeyin. En azından ful alım yapmayın. Parça parça alın bir parçayı da 3.4x-3.5x arasına saklayın. Sonrasında 4.xx ler deniyor. Ben tekniğe inananlardanım. Tavsiye gibi oldu oldu ama yine YTD ) diyelim. Hayırlı kazançlar

7. Ya Amerika ile barışık bir hükümet kuracağız ya da anamız ağlayacak.

Steve Bannon: Turkey is more Dangerous than Iran

https://aawsat.com/english/home/arti...dangerous-iran

8. haydaa.. benim yazı niye uçuruldu yahu. o kadar da uğraşmıştım. yazık.

Sayfa 38/1001 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •