Sayfa 33/213 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 257 - 264 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Grafiklerin cok guzel calistigini dusunuyorum.
    Evet bugün tat gercekten cok iyi hareket yaptı. 7.91 i test etti ve kırdığını düşünüyorum. Alan satan herkese hayırlı olsun
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. sayın jamiryogsdho yorum alabilirmiyim. şimdiden çok teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by CARPEDİEM Yazıyı Oku
    bu şekilde paylaşımlardan memnunum üstadım.

%68 bedelsiz ve % 2.8 temettü açıklaması sonrası anacm 3,12 haliyle orta vade rica edebilir miyim üstadım ?

şimdiden çok teşekkür ederim,

emeğinize ve yüreğinize sağlık !!!

başta size ve tüm müdavimlere iyi hafta sonları dilerim.
    merhaba,

ANACM için orta vadede 60 dakikalık grafik üzerinden konuşmak gerekirse,

aralıktan bu yana güzel bir yükseliş trendi içinde. bu grafiğin trendi koruyabilmesi için 3,09 kritik bir nokta. buranın üzerinde kaldığı sürece buradan destek bulup 3,22 bandına, kırabilir ise 3,30 ve 3,36 bantlarına doğru yükseliş hareketleri görebiliriz. mavi ile işaretlediğim bantlar arasında dirençlere ve desteklere göre trendi devam ettirebilecek hareketler olabilir.

3,09 bandını aşağı kırıp trend bozulursa, aşağıdaki grafikteki destek ve direnç noktalarından faydalanabilirsiniz diye düşünüyorum. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4.  Alıntı Originally Posted by kademe60 Yazıyı Oku
    sayın jamiryogsdho yorum alabilirmiyim. şimdiden çok teşekkürler
    GSDHO için,

Bu kuruşlu hisseleri nedense bir türlü sevemedim. gözüme hiç hoş gelmiyor grafiklerini incelemek. şaka bi yana neredeyse her kademesi destek direnç gibi çalışıyor bunların. 0,60 önemli bir nokta. aralık ayından bu yana bir yükseliş trendine girmiş. bunu devam ettirebilmesi için 0,60 üzerinde kalması gerektiğini düşünüyorum. bu bandın üzerinde 0,62 , 0,64 ve 0,67 bantlarına doğru hareketler görebiliriz. 0,60 aşağı doğru kırılır ve trend bozulursa 0,56 ve 0,51 bantlarına doğru gevşemeler olabilir.uzun vadeler için mutlaka bilanço ve karlılıklarına bakın derim. bu kuruşlu hisselerde kademelerin zor kalkıp düştüğünü düşünürüm. nitekim bugün gördüğü en düşük 0,60 ki önemli destek, 0,62 de önemli direnç. kendi görüşümdür. YTD.

5. Hocam mipazdaki goruslerin icin tesekkur ederim yyapi dayim hissenin durumu nasil paylasirmisiniz?

6. Ustad ricamdir, müsait olduğunuzda "Uşak ve Prkme" kısa ve uzun graf bakabilirmir siniz ?
    Teşekkürler.

7. Hocam alcar a bakabilirsiniz.tesekurler...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Üstad geçen gün bakmıştınız ama cuma iyi hacim yaptı.OYLUM a tekrar bakabilirmisiniz.teşekkürler

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 33/213 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •