Sayfa 162/189 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Birde geçmişde sizlerin paylaştığı "Sistem Performansı" ekranlarında "İlk Bakiye" alanında ilk satır açılış fiyatının yazmadığını gördüm.
    doğru Yüzde kar hesabı için bu şekilde yapmak gerekmiyor mu?

2.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Birde geçmişde sizlerin paylaştığı "Sistem Performansı" ekranlarında "İlk Bakiye" alanında ilk satır açılış fiyatının yazmadığını gördüm.
    doğru Yüzde kar hesabı için bu şekilde yapmak gerekmiyor mu?
    Yüzde kesinlikle bakılması gereken değer ancak iDeal MaxDD gibi önemli bir değeri yüzde göstermediği için herkes puan hesabı yapmaya alışkın. En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum

Eğer En yüksek getiri, En yüksek götürü ve MDD değerlerini yüzde görebilseydim ben kendi adıma puana bakmazdım.
    Saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba,
    Yeni ideal kullanıcısıyım ve yeni viopcu olacağım.

ilk defa bir sistem yazdım. canlı deneme yapmadım.
    Gerçekte bu marjları alabilir miyim bilmiyorum tabi ama yüzde kar iyi görününce danışayım dedim.
    Sizlerinde eleştiri ve yorumlarınızı almak istiyorum..

Merhaba. Sisteminizin kısa vade getirisi çok iyi görünüyor. Peki uzun vadede mesela 10 yıllık getirisi nasıl? Bir de MaxDD ne kadar, onun da aynı anda fotoğrafını koyabilirseniz daha detaylı düşünebiliriz.

4.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Yüzde kesinlikle bakılması gereken değer ancak iDeal MaxDD gibi önemli bir değeri yüzde göstermediği için herkes puan hesabı yapmaya alışkın. En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum

Eğer En yüksek getiri, En yüksek götürü ve MDD değerlerini yüzde görebilseydim ben kendi adıma puana bakmazdım.
    Saygılar...
    puan olayını şimdi anladım çok teşekkür ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Merhaba. Sisteminizin kısa vade getirisi çok iyi görünüyor. Peki uzun vadede mesela 10 yıllık getirisi nasıl? Bir de MaxDD ne kadar, onun da aynı anda fotoğrafını koyabilirseniz daha detaylı düşünebiliriz.
    bu şekilde çalıştırdım, doğru mudur?

6.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku

Gercek olamayacak kadar iyi degerler var. Max dd sacma bi deger . dolayisiyla repaint bir sistem sanirim.

Yeni baslamissaniz urettiginiz sistemleri bi sure test etmeden devreye almayin.
    bang bang you shot me down..

7.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku

Puanlar bugüne kadar gördüğümüz aralığın çok üstünde. Özellikle 60 dakikalık sistemlerde bu puanı almanız çok çok çok zor. MaxDD de normal olmayan bir değer vermiş. 2714 işlem ve max 3 ardışık zararla -932 puan zarar üretemezsiniz zaten. Bu aşamada iDeal MaxDD'yi yanlış hesaplamış diyebiliriz. Ben de Stradivarius'a katılmakla birlikte re-paint bir sistem olduğunu düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Gercek olamayacak kadar iyi degerler var. Max dd sacma bi deger . dolayisiyla repaint bir sistem sanirim.

Yeni baslamissaniz urettiginiz sistemleri bi sure test etmeden devreye almayin.
    teşekkürler yorumunuz için repaint mevzusunu da tam anlayamadım.
    orjinal kodlarda sadece 1 satırı karaladım, geri kalan birebir bu şekilde.
    repaint olmaması için ne yapmalıyım.

Sayfa 162/189 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •