Sayfa 36/45 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

DEVA.. bende iyi izlenim bırakan kağıtlardan..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

ENKAI..bakmayın kağıdın saldığıına buda geçti direncini. 58 kırılırsa o zaman kağıt bozuldu diyebiliriz.takip..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Hayırlı haftalar üstad kazancın bol olsun .AVGYO bakabilirmisin acaba şimdisen teşekkürler

Alıntı Originally Posted by daimapkart Yazıyı Oku
    Hayırlı haftalar üstad kazancın bol olsun .AVGYO bakabilirmisin acaba şimdisen teşekkürler
    iki gün önce bakıp kağıtta kıpırdanmalar var demiştim bişeyler yaptı şimdi biraz yoracak sanırım..

DEVA..bu kağıda dikkat edin. eğer bugün bi numara olmazsa akşam kapanışa doğru 27 üzerinde kalması durumunda alınıp tutulmasını öneriyorum..

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    can sıkkınlığından sitelere giriyorum twıtırda facede şekil şekil grafikler üzerini süsledikleri cicili bicili cümlelerle neymiş efendim p.tesi gaplı artı açarmışız. alın o zaman gaplı long unuzu hayırlı olsun demek geliyor insanın içinden.ama sıkı sıkı tutup bırakmayacaksınız
    sabah alan kazandı

endekste30 asıl tehlike 32.439 kırılırsa başlar. şu an ben hala tehlike görmüyorum..

yarın sapındanmı yoksa kulpundanmı tutulursa onu bilememde endeks güzel para kazandırır..

Sayfa 36/45 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •