Sayfa 60/1001 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Faik Öztrak @faikoztrak
    8m
    Eylül'de ihracat, geçen yılın aynı ayına göre, % 8,7 artarak 11,8 milyar $ olurken; ithalat aynı dönemde % 30,6 artarak 20 milyar $ oldu. Aynı dönemde dış ticaret açığı % 85 gibi olağanüstü bir artışla 8,1 milyar $'a sıçradı.

https://twitter.com/faikoztrak/statu...62635817406464

Fren patlamış yokuş aşağı son hız gidiyoruz...

Not:Bu tweetin altında ki diploma bilgileri de çok ilginç...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Görün bakın işin sadece "ihracatta artış" boyutu dillendirilecek...

Hep bardağın dolu tarafı.

Hayatları böyle geçti.

Sonunda "kral çıplak" korosu galip gelecek.

O gun geldiginde degil USD, TL de alinamaz o zaman- karamsarliga halki lutfen yonlendirmeyiniz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Hadi bir endişemi daha paylaşayım...
    O gün geldiğinde, bırakınız bankalardan fiziki dolarları talep edip de almayı, vatandaşın bankadaki dolarlarının TL karşılığının da devlet tarafından belirlenecek ortalama bir fiyattan fikse edileceğini düşünüyorum.
    Tümüyle hayali bir endişe.
    Ama bu ülkede hiçbir kuruma güvenim sonsuz değil.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Faik Öztrak @faikoztrak
    8m
    Eylül'de ihracat, geçen yılın aynı ayına göre, % 8,7 artarak 11,8 milyar $ olurken; ithalat aynı dönemde % 30,6 artarak 20 milyar $ oldu. Aynı dönemde dış ticaret açığı % 85 gibi olağanüstü bir artışla 8,1 milyar $'a sıçradı.

https://twitter.com/faikoztrak/statu...62635817406464

Fren patlamış yokuş aşağı son hız gidiyoruz...

Not:Bu tweetin altında ki diploma bilgileri de çok ilginç...
    Ehhh, sıcak paradan arta kalan zamanlarda, doların durup durup vurması da normal bu durumda..

Ara gazı da eksik kalmamış: ''Goldman EM paralarındaki ağırlığı arttır pozisyonunu güçlendirdi''

Hakikaten dolar alanlar bu iğğnelere karşı kamu görevi görüyor...

Diğerleri, bu Goldman'ın vb. getirdiği paraları yiyenler/yedirtenler var ya..onların yatacak yeri yok..

Not: ucuz milliyetçilik yapanlar bu durumu anlayamaz..boşuna beyin hücrelerini eskitmesinler..

5. Abd katarla terörün finansmanı konusnda anlaşmış.Yani meali Türkiye ye artık dolar gönderme işi duracak gibi.

izlemedeyim.Viop KISA POsizyonlarımı koruyorum.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    geçen gün yanılmıyorsam banucan nickli yazar burada ''fiziki dolar'' deyince bir tek çarmıha gerilmediği kalmıştı.
    tam çifte standart olmuş bu akşam..

ama ben de ifade edilen kaygılara tümden katılıyorum..
    Dostum merhabalar..o gün söz konusu olan bayanın fiziki dolar biriktirmesi değildi..bu bir tercihtir..bu tercihe ucuz milliyetçilik yapanlar haricinde buralarda çokları karşı çıkmaz..ancak yazısında dağılma ve parçalanma konusu/korkusu geçince, insanlar düzeltme gereği duydu..tepki o yüzdendi..saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Abd katarla terörün finansmanı konusnda anlaşmış.Yani meali Türkiye ye artık dolar gönderme işi duracak gibi.

Adamlar hem terör örgütlerini yaratıp destekliyor,hem de suçu sana yıkmaya çalışıyor.

Tanıdık fetö taktiği.

Ama bu ipekyolu olayı,Çin ve İNG mecbur desteğini de ortaya koyar.Bu da olayın bi başka yönü.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Abd katarla terörün finansmanı konusnda anlaşmış.Yani meali Türkiye ye artık dolar gönderme işi duracak gibi.

Merakımı celbetti.
    Çok calib i dikkat bir yorum olmuş..

1.Türkiye bir terör örgütümü ne alaka.
    2.Hadi en iyi TR terör örgütlerini destekliyordu diyelim..Bu durumda bu destek borsa üzerinden mi gerçekleşiyordu.
    Ne zaman borsa yükselse dolar düşse katardan gelen para denmiyor muydu..Terör örgütleri hisse mi alıyor.?
    3.Araplar ve aslında ABD katar a posta koyunca eyvah katardan para gelmeyecek dediler..Şimdi anlaşmış..Yine eyvah mı diyoruz.?

Sayfa 60/1001 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •