Sayfa 67/1001 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Başbakan Binali Yıldırım ABD'ye gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın 7-11 Kasım tarihleri arasında ABD'de olacağı açıklandı.

Hürriyet Haber

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...diyor-40629200

SSK Ve Bağ-Kurlulara Süper Zam Yolda

Dolayısıyla Temmuz-Aralık dönemi TÜFE artışı yüzde 3,36 olacak. Yasa gereği SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışı geçmiş 6 aylık enflasyona göre belirlendiğinden 9 milyonu aşan SSK ve Bağ-Kur emeklisi Ocak ayında yüzde 3,36 ve Temmuzda da yüzde 4,02 zam alacak.

http://www.hurriyet.com.tr/yeni-yild...lacak-40629097

Herkes laiğini bulur , onun gibi bir lakırdı...cuk oturdu.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne yani ayın 15 inde maaşı alınca 3.50 den doalr alamayacakmıyım

Böyle bir ihtimal de var. dolarda fırsat hiç bitmez.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

3. Bu polemik için forumdaki iyiniyetli arkadaşlar kusura bakmasın.

Amerika daki rusya soruşturması dolara global olarak darbe vurabilir.Kendi içinde siyasi sıkıntıları hızla büyümeye başladı.

Benim pozisyonum belli şu an.Perşembe fed başkanı sürpriz yapmadığı sürece devam.

Hepinize iyi forumlar.Kazancınız bol olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Ben nasıl değiştireyim seni.Yaradılışın böyle demek ki.

Eminim bugune kadar hiç kaybetmedin.Bugune kadar ki gibi devam edersin inşallah.

Türkiye herşeye katlanır,sen üzme kendini bu kadar.
    senin ne dediğinin önemi yok,gerçekler acıdır ama söylenmelidir. TR uzun yıllardır Ekonomide başarısız savurgan bir ülkedir. eğer 2002 den beri yediği 500 milyar $ borcu innovasyon ve eğitim için kullansaydı bugün ilk 10 ekonomi içine girecekti. ama ne yaptı olabilecek en kötü yatırım olan BETON ve lüks tüketime gömdü. şimdi hadi bakalım o betonlar ve şimdiden çöpe dönen lüks tüketim ürünleri o borcu ödesin. ABD ve diğer emperyalist ülkeler akılllı, bize bol keseden borç verdiler neden tabiki iyice bağımlı ve emir almadan wc ye gidemeyecek bir yarı sömürge yaratmak için. başarılıda oldular herkesin hakkını teslim etmek gerekir.

5. Dolarda yatirim yapip, kur farklarindan kismen kazanc saglamak veya tasarruflarini korumada hic bir sekilde sorun yok. Ancak arkadaslar unutmayin ayni gemideyiz. Burada bazilatinin yapmaya calistigi gibi, buyuk kur hareketleri olusturup daha cok kisisel kazanc saglamaya calismak tum ulkemize ve insanlarimiza zarar verir. Bunun faturasini gelecek nesiller oder. 3 kurus kazanacagiz diye, buyuk manuplasyoslarin araci olmayalim.
    Hukumet politikalarinin % 70 ini desteklemiyorum. Bu baska bi forumun konusu.
    Toplumsal cikatlatimizi kisisel cikarlarimizin ustunde tutmaliyiz.
    Kazancimizi alin teri uzerine kuralim. Herkese saygilar.

SM-G9350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=13991

dolara gel vatandaş dolara.....
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İçinde yaşadığımız ülke hakkında "batsın bu ülke" kıvamında laf etmek, dilekte bulunmak, aklından böyle bir olasılığı bile geçirmek akıl işi değil.

"Ülkeyi kötü yönetimleriyle batırıyorlar" demek başka, "ülke batsında ben çıkacak dolar kuruyla para kazanayım" demek ise hadi bir şey demeyeyim herkes kendince doldursun boşluğu...

Kaldı ki bu başlıkta hep vurguluyoruz.

Kur farkının ne kadar kazanç olduğu ne kadar süre ile insana kazanç sağlamış gibi durduğu da şüpheli...

Türkiye'de hemen herşeyin dolara endeksli olduğunu düşünecek olursak, dolar tercihi sadece elimizdekini korumamıza belki yarar sağlar.

Artık aynı şeyleri yazmaktan ben sıkıldım ve de yoruldum.

Sayfa 67/1001 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •