Sayfa 438/997 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Doğru sözden niye rahatsız oluyorsunuz ki??
    powerpc her zaman doğruyu söyler.gerçekler acıdır ama söylenmelidir. USD yukarı BİST,GM,TL faiz aşağı.

2.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Doğru sözden niye rahatsız oluyorsunuz ki??
    enflasyon beklentisinin bozulduğunu ve buna rağmen mevcut sıkılıkla bunun tolere edileceğini extra sıkılığa gerek olmadığını anlarım ben bundan !! ve tl yatırımcısı olarak elbette endişe duyarım siz dolarda iseniz rahatsız olmanıza gerek yok doğal olarak ! hepimiz ekmek paramızın peşindeyiz !!

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hangi firmanın bonosuna doğrudan yatırım yaptınız?
    DÜnya göz tahvili

4.  Alıntı Originally Posted by joli Yazıyı Oku
    DÜnya göz tahvili
    Umarım ufak bir likidite problemiş yaşamışlardır ve faiz - anaparayı öder.
    Şirket olumlu açıklamalar yapmıştı. Gördüğüm kadarıyla faaliyetlerine de devam ediyorlar.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. borsa rekor, dolar 3,82 ye dokunmak üzere.
    faizler yüksek.
    bu durumu memleket kaldıramaz. sanıyorum enflasyon talep kaynaklı düşecek, herşey o kadar pahalandı ki.

6.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    borsa rekor, dolar 3,82 ye dokunmak üzere.
    faizler yüksek.
    bu durumu memleket kaldıramaz. sanıyorum enflasyon talep kaynaklı düşecek, herşey o kadar pahalandı ki.
    TL faiz yatırımcı hariç herkesin karda olduğu sistem Domatesi alıp evde tutsak stok değer kazancı ile yaşarız
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    enflasyon beklentisinin bozulduğunu ve buna rağmen mevcut sıkılıkla bunun tolere edileceğini extra sıkılığa gerek olmadığını anlarım ben bundan !! ve tl yatırımcısı olarak elbette endişe duyarım siz dolarda iseniz rahatsız olmanıza gerek yok doğal olarak ! hepimiz ekmek paramızın peşindeyiz !!
    Haklısınız herkes ekmeğinin derdin de.. Ama adamlar zaten kıllı yeni bir durum değil ki bu.. Taa 2009 dan beri böyle.. Powerpc de aynı gerekçeden zaten böyle konuşuyor uzun süredir.. Ben TL deyim onu da belirteyim.. Dövize geçmememin başka şahsi nedenleri var..

*çetinkaya: Petrol fiyatlarındaki yükseliş ve tl'deki değer kaybı, 3.çeyrekte maliyet yönlü baskıların yükselmesine neden oldu
    *çetinkaya: Istisadi faaliyetteki güçlü seyir nedeniyle talep koşullarının enflasyona düşüş yönünde verdiği desteğin ortadan kalktığı görülmekte
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 438/997 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •