Sayfa 450/997 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Finansbank exclusive k. kartını alırsanız 2 ay hoşgeldin faizi veriyor bilginize.

%13-%14-%15'e varan TL
    %3.5-%4-%4.5'e varan USD

paraya göre muamele.
    100-1000 k 13.60 veriyordu bana gelen mesajda .
    Son düzenleme : paramanya; 02-11-2017 saat: 22:24.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bu arada bilginiz olsun ABD ye bedava para yollamanin yolu cepeteb denen sistem

BEDAVA hemde gercekten BEDAVA

ama benim zamanim yoktu ona ragmen bari hesap acayim dedim ABD bazli adresi kabul etmedigi icin onu bile acamadim ama sizin isinize yarar
    yeni trend bitcoin ve diğer sanal paralar oldu. neden bu kadar değerlendi sanıyorsunuz.millet bitcoinle para taşımaya başladı,swift artık tekel değil.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    işte bu yüzden swift asla kullanmıyorum,elden taşıyorum.REZALET.
    rezaletin daniskası hem de.. pek bi hesap kalmadı garantide zaten ama çözülmezse kredi kartı vs de iptal edeceğim. birtek miles and smilesda birikmiş 100K mil düşündürüyor. olmadı kartı kullanmam. milleri kullanırım

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Forumda bu başlığın amacı oran paylaşımı ama alakasız birçok şey yazılıyor maalesef.
    Bugün büyük bir kredi yolsuzluğu duydum oran aldığım bankalardan birinde batık oranları patlamış dediklerine göre.Banka adını sormayın araştırın.
    Acaba Akbank`ın bile 13.9 komik oran verdiği geçen Salı boyuna posuna bakmadan 13.70 diyen bir banka olmasın !....
    Son düzenleme : umutabi; 02-11-2017 saat: 22:59.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Garanti Bankasından maaş ödemesi aldığım dönemde bile hesapta 1 kuruş tutmazdım...Çok ahlaksız bir banka , hart diye bilmem ne komisyonu kesebiliyor ve itirazlara da olumlu cevap dönmüyorlar.........
    sormayın.. ocak 2017 başı kredi kartımdan nasıl becerdilerse birileri harcama yapmış. yurtdışı. bildiğin dolandırıcılık. hemen itiraz ettik vs.. 6 ay içinde sonuçlanacaktı güya.. 10 ay oldu hala ses yok..

patronlarının gezi'deki tutumundan dolayı çoğu hesabı taşımıştım başka bankalara. şimdi sıfırlamanın zamanı geldi gibi görünüyor.

Swift icin en düşük ücret enparada sanirim 25 tl.

7. 2 yıllık faiz %13.05'i vurdu çekti. O yeah.....
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    paraf nedir ya?

paraf diye bir sey var sanirim ABD deki proof kelimesinden geliyor.
    fransızca paraphe kelimesinden geliyor...

askerlik yapanlar iyi bilir bu kelimeyi

Sayfa 450/997 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •