Sayfa 121/1001 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada hep kendime sormuşumdur; bu ülkede celepler bile niye Dolar tutarlar acaba ?

Benim de kendime sorduklarım var...

İşi gücü olan bir akademisyen günün hemen her saatinde bir forumda başlık başlık gezip, ona buna laf atarak neden kaşınır acaba?

Bilmeyen var mı acaba Kasım ayı sonu gibi genelde yabancı yatırım fonları yabancı ülkelerde yaptıkları carry trade türü hesapları kapatmaya başlar. Hesaplar DOLAR ile olur, bu hususu göz önünde bulunduralım sonra aaa ! ne oluyor Dolar uçuyor, Dolar alan vatan hainidir gibisinden abuk sabuk söylemlere başlamayalım.

3. koyun gibidir piyasa
    gocuklu celep kaldırınca sopasını
    sürüye katılıverir hemen
    ve adeta mağrur, koşar salhaneye
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bilmeyen var mı acaba Kasım ayı sonu gibi genelde yabancı yatırım fonları yabancı ülkelerde yaptıkları carry trade türü hesapları kapatmaya başlar. Hesaplar DOLAR ile olur, bu hususu göz önünde bulunduralım sonra aaa ! ne oluyor Dolar uçuyor, Dolar alan vatan hainidir gibisinden abuk sabuk söylemlere başlamayalım.
    aynı zamanda bankaların açık fx pozisyonlarını kapatma sezonudur.

Borsa iyicene bir kızıl olsun , Dibs ler tavan yapsın sonra belki bu uyanık takımına 3.60 lı seviyelerden bozdurdukları dolarlarını 4 lerden satarım. Onlar uyanık biz geri zekalıyız ya , onlar Bist den voleyi vuracak sonra gelip Dolarcıklarını aynı fiyattan geri alacak , olur varsa böyle keriz banada söylesinler gidip bende onlardan Dolar alayım.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    ne demek vatan haini, bemmm.! 9 yil sari teneke biriktirdim. bu sari tenekelerin parasini ekonomiye kazandirdim(satin alirken). nerede bu paralar. bak simdi de dolar biriktiriyorum. nerede benim dolara odedigim TRY'ler, nerede.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir anda sıçrayıverdi...

Banucan...

Gene alım mı yaptın?

8. HAPPY gitti mı usd leriniz

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 121/1001 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •