-

Originally Posted by
ayhan53
şimcik 3.50 dedin olmadı
3.70dedin tutmadı
ben ayın 15 ine 3.50 den dolar alacaktım
3.70 e revize ettim gene tutmadı
kaçtan alayım ayın 15 inde

3,92 den alabilirsin Başkan bence. ytd
-
-

Originally Posted by
ayhan53
şimcik 3.50 dedin olmadı
3.70dedin tutmadı
ben ayın 15 ine 3.50 den dolar alacaktım
3.70 e revize ettim gene tutmadı
kaçtan alayım ayın 15 inde

Niye soruyon başkan ? Adam yazısının sonuna halay çeken emoji koymuş hala anlamadınız mı ne demek istediğini ?
-
muhtemelen mudahele ediyorlar veya millet yuklu satiyor , biraz soluklanacak anlasilan..izlemeye devam simdilik , niye satmadim 3.86 cilari topluyorsa bak sen artik senlige..
aksama belli olur kolay gelsin herkese..ytd
-

Originally Posted by
roxette
3,86 yı geçti 10-15 dk önce. O sırada Odeabankdan acaba satış yapsam kaça gider diye sitesine girdim. Spot 3,8565 i gösteriyordu ben girene kadar. Dolar satış 3,8495 i gösterdi. 0,0070 çok da kötü değilmiş Rodeo nun fiyatı.
Tabi ki satmadım. Şu an da 3,85 ler civarında takılıyor zaten. Daha başlamadı bile ..
Her hafta , 5 kuruş yukarıdan taban oluşturma formasyonu. 3,65 - 3,70 - 3,75 - 3,80 şimdi de 3,85 ler.
bu mantık güzel.
-

Originally Posted by
savasC
muhtemelen mudahele ediyorlar veya millet yuklu satiyor , biraz soluklanacak anlasilan..izlemeye devam simdilik , niye satmadim 3.86 cilari topluyorsa bak sen artik senlige..

aksama belli olur kolay gelsin herkese..ytd
volume düşük bence.
-

Originally Posted by
roxette
3,92 den alabilirsin Başkan bence. ytd
bak bu son eğer ayın 15 inde 3.92 olursa alacam
bir halt olacağı yok.
-
Yıl sonuna daha çok var acabana ! 3.30 olmamı bu meret ? Mb bankası nerede ? Bir on milyar dolar satsa sonra bir on milyar daha herkes ne olduğunu anlamadan bir on milyar daha ne güsel ! olurdu ...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri