Dolarda alacağım kaldı. 3.50-3.60 arası alıp 4 üstü satış hedefim var. Bu benim hedefim. Olursa olur olmazsa can sağlığı ne yapayım.
https://resmim.net/f/2kJHcP.jpg
ben bu grafigi cizip attigimda ustteki fiyat kac tl imis bi bakin, golden cross formasyonu bunun adi , gelmis uc krusluk bilgisi ile ahkam kesiyor birde..
kac dolar aldin 3.86 dan 100 dolar mi.?
100 k alirsan sana getirecegi 2000 tl dir onuda komisyoncuya verirsin..
haaa beni ilgilendiriyor mu , hayir..
3.88 gorecek silkelettirmeyin kendinizi yazan ben miyim ; evet..
not: kanala girdikten sonra ebemde cizer grafik, girmeden formasyonu ongorebilmek onemli olan..!![]()
bikmis abiye taş çıkartıyorsunuz o zaman iyi iyi. durum şu ki siz satmadınız ama ben düşünce tekrar alacağım ve shortu da bastım. o engin bilgi ve duyumunuzla siz millete halkbank satıverin ama yeri burası değil. (alışlarımı merak ediyorsanız 100K'dır, aylık hacim 10 milyon ve üzeridir. spreadlerim fx hariç piyasanın en düşüğü diyebilirim çünkü banka kullanmam.) yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : Happy; 04-11-2017 saat: 16:30.
50 gunluk 200 gunlugu yukari keserse canak derinligi kadar bi dikme yapiyor yukari dogru, fincan kulp ilk gorunen, ikinci dikmeyi kesen ustteki kirmizi cizgi formasyonun dogru oldugunu gosteriyor, 3.90 orasi..
esas buyuk bi canak daha var yillikta (3.94 baslayis , 3.37 dip , 3.89 su an , tobo yani )
simdi esas soru su:
bu buyuk canak tamamlaninca (fincan) , kulp takacak mi.?
ona da bakacagiz, bi ara cizeriz..ytd
Yer İmleri