Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cumartesi akşamları muhtemel olarak alkol alınabilen akşamlar. Bu durumda lütfen dolar ile işlem yapmayalım. Yani 4TL den ortalama yapmaya kasıp, 3.75'ten satmayı planlamayalım. Hem zaten piyasalarda kapalı.
    senet vereyim arkadaşa nakit versin bana
    4 ten tüm dolarları vereyim arkadaşa
    3.75 den pazartesi geri alayım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    siyasete girmek istemiyorum umutabi. Trollerle uğraşamam...ama aynı fikirde değilim...zira yüksek kur eninde sonunda yüksek faizi getirir..kaçınılmaz son....yüksek faiz de düşük kalkınma anlamına gelir....reel olarakda kimi zaman küçülmeye yol açar...3-5 ay Yüzde 8 lerde büyüyecek (suni tedbirlerle de olsa)olsanda bu duruma mutlaka uğrarsınız..bence tam bir açmazdalar ...
    Eninde sonunda yüksek kur yüksek faizi getirecektir tezinize katılıyorum ama o süre uzadıkça Tl tasarruflarda yaşanacak kayıp çok kolay kolay geri alınamayacak tezimde de ben ısrarlıyım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Eninde sonunda yüksek kur yüksek faizi getirecektir tezinize katılıyorum ama o süre uzadıkça Tl tasarruflarda yaşanacak kayıp çok kolay kolay geri alınamayacak tezimde de ben ısrarlıyım.
    tabiki önce dolarda devasa bir yükselil yaşanması çok muhtemel.... zaten MB istesede faiz artıramıyor....muhtemeldir..Ama şimdi alınmayan tedbirler ilerde misliyle çıkar...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. USD/TRY'de yükselişin hizlanarak devam edeceğine inancımı pekiştiren, benim icin onemli bir küçük haberi arz ederim.
    TÜRKİYE :Cumhurbaşkanlığı bütçesi :845.365.000 TRY. (Eski para 845 TRİLYON)
    yani aşşa yukarı 190 Milyon € (EURO)........
    ALMANYA :Cumhurbaşkanlığı butcesi 36 Milyon €(EURO)

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    siyasete girmek istemiyorum umutabi. Trollerle uğraşamam...ama aynı fikirde değilim...zira yüksek kur eninde sonunda yüksek faizi getirir..kaçınılmaz son....yüksek faiz de düşük kalkınma anlamına gelir....reel olarakda kimi zaman küçülmeye yol açar...3-5 ay Yüzde 8 lerde büyüyecek (suni tedbirlerle de olsa)olsanda bu duruma mutlaka uğrarsınız..bence tam bir açmazdalar ...yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal...
    2.80 den bu yana Tl`de kaldığınızı var sayarsak ,aldığınız tüm faizlerle bir hesap yapın, çıkan Dolar bazlı zararınızı hesaplayın, en iyi ihtimalle 6 ay - 1 yıl sonra yapılacak belki bir 4-5 baz puanlık faiz artışıyla kaç senede bu zararın geri kazanılacağını hesaplayın . Moraliniz çok bozulabilir en iyisi hiç hesaplamamak, kayıplarımın üstüne bir bardak soğuk su içer, önüme bakar yoluma devam ederim. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    USD/TRY'de yükselişin hizlanarak devam edeceğine inancımı pekiştiren, benim icin onemli bir küçük haberi arz ederim.
    TÜRKİYE :Cumhurbaşkanlığı bütçesi :845.365.000 TRY. (Eski para 845 TRİLYON)
    yani aşşa yukarı 190 Milyon € (EURO)........
    ALMANYA :Cumhurbaşkanlığı butcesi 36 Milyon €(EURO)
    Bak işte Almanlar bunu kıskanırlar . Hatta , ABD.

7. Yemen'den Suudi Arabistan'a Balistik Füze Saldırısı Engellendi

SUUDİ ARABİSTAN'DA YOLSUZLUKLARA KARŞI ACİL ÖNLEMLER ALINDI
    Suudi Arabistan'da, Yemen tarafından gerçekleştirildiği belirtilen balistik füze
    saldırısının yankıları sürerken, önemli mevkilerdeki görevden alınmaların ardından
    yeni kararlar alınmaya başlandı. Suudi Arabistan Kralı Salman bin Abdulaziz,
    geç saatlerde*ülkede yolsuzluklara ve çeşitli suçlara bulaşmış kişilere karşı
    acil önlemler alınması yönünde bir dizi kararlar aldı. Suudi Arabistan'ın Resmi
    Haber Ajansı SPA'da saat 22.20'de yayınlanan Kraliyet Kararnamelerine göre rüşvet
    ve yolsuzluklara bulaşmış olanlar hakkında işlemlerin başlatılması ve araştırmaların
    sürdürülmesi için bir komisyon kurulmasına karar verildi.
    BANKADAKİ PARALARINA EL KONULACAK
    Ülkede rüşvet ve yolsuzluklara karşı mücadele amacı güden komisyonun alacağı kararlar
    doğrultusunda rüşvet ve yolsuzluğa bulaştığı tespit edilen şüphelilerin,*yurt
    dışına çıkışları engellenecek, bankalardaki tüm paralarına el konulacak ve
    tüm şirketleri kontrol altında tutulacak. Araştırmalar sonucunda suç unsurları
    sabit olanların ise derhal tutuklanacakları belirtildi.
    Çeşitli bakanların ve üst düzey komutanların görevden alınmasının hemen ardından
    böyle bir kararın yayınlanması dikkat çekerken, tüm gözler Kral Salman bin Abdulaziz'e
    çevrildi.

-DHA-

Araplar savunma sistemini boş yere almamış

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Bak işte Almanlar bunu kıskanırlar . Hatta , ABD.
    Onlar Beş tepe milyar Dolarlık BAŞKANLIK SARAYIMIZDA ki ALTIN varaklı padişah koltuğunuda kıskanmışlardı. Allahın Hristiyanları !hep kıskanıyor bu Süslümanları, çekemiyorlar onların sosyal adalet , eşit üleşim politikalarını... Donum yok giymeye tahtaravalliyle giderim MIÇMAYA...

Sayfa 179/1001 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •