Enflasyonu pztesiden öğrenenler kaldırdı, hemi de basmak için değil....
10 bekledin 12 çıktı garanin %2si daha var hemide Mert abimizin en yüksek garan hesabı üzerine bu bakkal hesabı mantıklı 13 tl garan bakalım tutacak mı..
Enflasyonu pztesiden öğrenenler kaldırdı, hemi de basmak için değil....
10 bekledin 12 çıktı garanin %2si daha var hemide Mert abimizin en yüksek garan hesabı üzerine bu bakkal hesabı mantıklı 13 tl garan bakalım tutacak mı..
Geçmiş zamanların konusu açıldıysa yüksek enflasyon döneminde hangi yatırım mantıklıydı?
Hayat nasıldı?
Tecrübelerinizi dinlemek isteriz...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Vatan Sasmaz-Filiz Aker olayi daha patlamadi. Cok pis patlacek. Hafta icinde Nihat Dogan sinyali cakmisti.
57-58 cd den bahsediliyor. Suan Beyaz tv'de konusuluyor. Melih Gokcek arsivinden birseyler cikariyor herhal. Carsi karisir. Bu olayi yazdim miydi bilmiyom. Papandreu suikastiyle alakali, Ermenilerin Turk diplomatlarina yaptiklari suikasler, bunun karsiliginda bizim derin devletin faaliyetleri, bu aile bunun icin kullanilmis zemaninda.
Suan beyaz tvde konusulan 57 unlunun yatak goruntuleri.
ayva tatlısı hoş geldin.
Hosbulduk abi...Butun pisligi Vatan Sasmaz'in ustune yikacaklar zannimca...Cd goruntuleri nete duserse gorduklerimize inanamayacagiz gibi. Dusmeyebilir tabi...Tayyip Agam dun Manisada Bulent Arincla buna on alma faaliyetindeydi herhal. Melih Gokcek bu abi, hafife alamazsin.
http://odatv.com/yalcin-kucuk-kilicd...411171200.html
O gadder...Cingirakli Yalcin Hocam boru deeldir...Bu haberleri bu basliga eklemek istemiyorum aslinda. Mert hocam da kizabilir. Piyasa basligi burasi, siyaset karistirmak dogru degil. Baskalarinin actigi basliga birsey yazmadan once 10 kere dusunmek icap eder. Dusunmeden yazarsan saygisizlik olur abi. Emme bugun ve bu hafta cok enteresan gelismeler olabilir.Doğan Avcıoğlu'nu anlatırken "9 Mart 1971'de bütün ordu vardı. Bugün de bütün ordu var" dedi. Sözü 15 Temmuz darbesine getiren Küçük, "Hulusi de var, Abidin de var" sözlerinden sonra, kürsüde duran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengini gösterip, "Bu da var" demesi üzerine salon karıştı. CHP'liler, Küçük'ü alkışlayarak protesto etti. Küçük, "Beni mi alkışladınız, gelin burada alkışlayın" diyerek alkışlara tepki gösterirken, "Burası CHP toplantısı değil, defolun gidin" dedi.
Yer İmleri