Sayfa 93/735 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 737 - 744 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Ben de Hisse-Net üyelerinin jargonunu kullanayım ve de bir hissenin tahtasını yönlendirme güç ve kabiliyeti olan ve aslında tahta yapıcı veya manipülatör olarak adlandırılması gereken kişi ya da kişilere, spekülatörün kısaltması olan "Spek" tabiri ile sesleneyim.

Bak sevgili Spek, salt günlük 3-5 kuruş al-sat karı elde etmek ve/veya belki de bu hisseden bir...olmaz havası yaratıp mal toplamak için, cep-to-cep işlemlerle hissenin fiyatını belli bir seviyeye çekmiş ve hatta primsiz bırakarak bu hisseye yatırım yapmış olanları BİST'in rekor kırdığı bir dönemde alternatif hisselerden ele edebilecekleri tüm kısa dönemli primlerden yoksun bırakmış ve böylece bu hisseye yatırım yapmış olanların moral -motivasyon seviyelerini en alt düzeye indirmeyi başarmış olabilirsin, ama bil ki, artık olan oldu ve bu hisseyi satıp; bir çoğu zaten zirveyi görmüş yani, riskli fiyat seviyelerine gelmiş diğer hisselere geçmek anlamsız hale geldi ve ayrıca şurada 2017 / 3. çeyrek kar rakamının açıklanmasına da pek bir şey kalmadı. Hasılı kelam; başkaları ne yapar bilmem ve de asla karışmam ama ; önce 2017 /3. çeyrek karlılığını görmeden (ki bir çok konuda sinyal niteliği taşıyacaktır) ve daha sonra da Credit Suisse ile yapılan danışmanlık anlaşması en az 6 ayını tamamlayıp, bir gelişme olmadığını gören hakim ortağın bu danışmanlık sözleşmesini iptal etme riski kuvvetlenmeye başlamadan önce, ben bu hisseyi satmayacağım. Haydi bakalım el mi yaman bey mi yaman...

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.

2. yay geriliyor... sanki zıplayacak ama hissiysttır
    ytd

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hissemiz dusus kanalinda.3.20 ile 3.29 arasina dusmeden rahat edemeyecek gibi.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tebrikler ben olmaz diyordum ama oldu ...

4. Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd
    Okudum.fakat surec devam ediyor demis.bir gelisme yok simdilik.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Hurriyet gazetesindeki roportaji okudunuzmu??

Ytd
    Sayın Analizsever

Verileri analize tabi tutma sevginiz o kadar güçlü ki, kullanıcı adınızı Analizsever olarak seçmişsiniz.

Bu çok güzel, yani bir yatırımcı verileri en ince detayına kadar irdeleyip analiz etmeli ki, geleceğe yönelik bir ip ucu bulabilsin veya zayıf da olsa bir tahminde bulunabilsin. Yani bu en azından öyle hiç bir şey yapmayıp bön bön beklemekten çok daha iyi değil mi?

O halde artık; sadece duydunuz mu? demekle yetinmeyip, Vakko'nun CEO'su ile yapılan bu röportajda, malum konudaki beklenti ve genel olarak bu şirketin geleceği ve mali performansı hakkında lehte veya aleyhte bir unsur var mı yok mu onu da bir analize tabi tutar ve de bizi aydınlatırsınız her halde. Öyle ya sadece; duydunuz mu diye sorup topu başkalarına atmakla ya da insanları hayal peşinde koşmakla veya kumar oynamakla filan suçlamakla olmuyor yani.

Bu arada neden hiç kimse ... bir iyilik yapayım da şu haberin linkini buraya yapıştırayım herkes bizzat kaynağından görsün ve okusun demiyor bunu da hiç anlayamıyorum doğrusu.

http://www.hurriyet.com.tr/lukste-ortak-buyume-40633494

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
    Son düzenleme : Burutay; 06-11-2017 saat: 12:59.

7.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Sayın Analizsever

Verileri analize tabi tutma sevginiz o kadar güçlü ki, kullanıcı adınızı Analizsever olarak seçmişsiniz.

Bu çok güzel, yani bir yatırımcı verileri en ince detayına kadar irdeleyip analiz etmeli ki, geleceğe yönelik bir ip ucu bulabilsin veya zayıf da olsa bir tahminde bulunabilsin. Yani bu en azından öyle hiç bir şey yapmayıp bön bön beklemekten çok daha iyi değil mi?

O halde artık; sadece duydunuz mu? demekle yetinmeyip, Vakko'nun CEO'su ile yapılan bu röportajda, malum konudaki beklenti ve genel olarak bu şirketin geleceği ve mali performansı hakkında lehte veya aleyhte bir unsur var mı yok mu onu da bir analize tabi tutar ve de bizi aydınlatırsınız her halde. Öyle ya sadece; duydunuz mu diye sorup topu başkalarına atmakla ya da insanları hayal peşinde koşmakla veya kumar oynamakla filan suçlamakla olmuyor yani.

Bu arada neden hiç kimse ... bir iyilik yapayım da şu haberin linkini buraya yapıştırayım herkes bizzat kaynağından görsün ve okusun demiyor bunu da hiç anlayamıyorum doğrusu.

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
    duydunuzmu vs gibi muğlak bir ifade kullanmadım öncelikle. okudunuzmu dedim;bunun meali böyle bir röportaj var,bihaber kalmayın.

bunun dışında, özellikle böyle satış sürecine namzet kritik vakalarda menfi müsbet yorumlardan özellikle kaçınmak gerekir.

sözkonusu hisse herhangi bir bilanço kağıdı olsa, temel analize dayalı bir hedef belirler ve onu paylaşırız.

ancak vakko gibi durumlarda her ihtimali dikkate almalı ve kesin ifadelerden kaçınmamız gerekir. satılır-satılmaz-ucuza gider-pahalıya gider gibi kesin yargıların sonunda yanılgı ihtimal fazladır.

kanımca vakko değerli bir markadır ve bir sürece başlanmıştır. bu süreç sonuçsuz da kalabilir,bir dünya devine satışla da sona erebilir. azınlık hisse de satılabilir, çoğunluk ta satılabilir vs vsvs

bunu alıcı satıcı ve ortada dönen fiyat belirler.kimseye de ahkam kesmek düşmez bence

gelelim bu röportaja;bence bu röportajda en önemli vurgu "büyümek"ifadesidir. büyümek için stratejik arayışlara girdik demek, hedefin sadece ortak satışı olmadığı ve belki de bir dünya devine kapılarını açma isteği ve niyetinin olduğunun imasıdır.

izleyeleim,görelim

yatırım tavsiyesi değil,haber analizidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    duydunuzmu vs gibi muğlak bir ifade kullanmadım öncelikle. okudunuzmu dedim;bunun meali böyle bir röportaj var,bihaber kalmayın.

bunun dışında, özellikle böyle satış sürecine namzet kritik vakalarda menfi müsbet yorumlardan özellikle kaçınmak gerekir.

sözkonusu hisse herhangi bir bilanço kağıdı olsa, temel analize dayalı bir hedef belirler ve onu paylaşırız.

ancak vakko gibi durumlarda her ihtimali dikkate almalı ve kesin ifadelerden kaçınmamız gerekir. satılır-satılmaz-ucuza gider-pahalıya gider gibi kesin yargıların sonunda yanılgı ihtimal fazladır.

kanımca vakko değerli bir markadır ve bir sürece başlanmıştır. bu süreç sonuçsuz da kalabilir,bir dünya devine satışla da sona erebilir. azınlık hisse de satılabilir, çoğunluk ta satılabilir vs vsvs

bunu alıcı satıcı ve ortada dönen fiyat belirler.kimseye de ahkam kesmek düşmez bence

gelelim bu röportaja;bence bu röportajda en önemli vurgu "büyümek"ifadesidir. büyümek için stratejik arayışlara girdik demek, hedefin sadece ortak satışı olmadığı ve belki de bir dünya devine kapılarını açma isteği ve niyetinin olduğunun imasıdır.

izleyeleim,görelim

yatırım tavsiyesi değil,haber analizidir.

O halde tamamen mutabıkız. Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum.

Ancak Vakko CEO'su tarafından sarf edilen şu cümlelerin de, tabii eğer salt şirketi parlatma çabası olarak sarf edilmemişlerse, ayrıca dikkate alınmaları gerektiğini düşünüyorum.

"YENİ YATIRIMLAR YAPTIK

Vakko olarak verimli büyümeyi hedefliyoruz. 2016 ve 2017'de yaklaşık 100 milyon lira yatırım yaparak bugün 20 şehirde; 22 Vakko, 43 Boutique Vakko, 24 Vakkorama, 35 W Collection, 14 Outlet Vakko, 4 Vakko Wedding, 4 Vakko Home, 5 Vakko Patisserie Petit Four ve Pronovias, Christofle, Vakko Chocolate gibi diğer formatlardaki mağazalarımız ile yerleşmeyi seçtiğimiz yeni lokasyonlara dinamizm ve gerçek lüks deneyimini getirdik. Bu yıllar bizim için iyi geçti. "

- En genç yanımız en hızlı büyüyor. En hızlı büyüyen Vakkorama."

(Bakalım 2 yıl içerisinde realize edilen 100 milyon TL.lik yatırım ve Vakkorama özelinde idrak edilen büyüme ve iyi geçtiği ifade edilen 2 yıl şirketin mali performansına ve bu arada 2017 yılı 3. çeyrek sonuçlarına ne ölçüde yansıyacak? )

"Kısa süre önce KAP'a açıklama yaptınız. Vakko'ya yeni ortak mı geliyor?

- Belirlediğimiz strateji içinde Yönetim Kurulu olarak Vakko markasına güç katacak stratejik opsiyonları yurtdışı ve içinde olmak üzere değerlendirme kararı aldık. Vakko'nun sektörde gerçekleştirdiği ilklerle dolu ve gurur duyduğumuz geçmişine yeni ilkler, yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. KAP'a yaptığımız bilgilendirmediki gibi önümüzdeki günlerde de gelişmeler oldukça yenilikleri açıklayacağız. Bu adımları büyümek için yapıyoruz."

(Demek ki , stratejik alternatif arayışında bir duraksama veya vazgeçme yok hatta bırak vazgeçmeyi planlanan bazı yenilik ya da adımlar var ve bunlar da her hal ve takdirde gerçekleştirilecek ki "yeni imzalar ekleyeceğimiz dönemi heyecanla başlatıyoruz. " şeklinde adeta kesinlik ifade eden bir beyanda bulunulmuş.)

Her neyse her tür ihtimale gebe bir süreç bu. Bekleyelim ve görelim. Malum zaman her şeyin ilacı.

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat, tahmin ve nihayetinde bir temenni açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörü ya da temennilerde, yanılmanın esas, tutturmanın ise istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 06-11-2017 saat: 15:29.

Sayfa 93/735 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •