Sayfa 585/682 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Tahmin ettiğim gibi bilançoları açıklanınca düşen ender hisselerden, isterse bilançosu rekor kırsın, akim yerine doğru yine geldi, tavsiyem 1,75 altına kademe kademe alim yapılıp bir iki hafta beklenirse 1,85 üstüne satılır , bu hareketi sürekli tekrarlar oldu artik. Alim için ben 1,75 altını bekliyordum geldi , kademe kademe alim yapacağım.Ytd. Hadi hayırlısı.Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bu hisse de avgyoda bilanço ya göre hareket eden hisseler değiller, sahip ne zaman cin çıkarırsa lambadan o zaman giderler. Su anda uykudalar, kis geldi , yerlerini ayarladı uykuya yattilar,

Avtur bedelliye başvurdu ama avcunu yaladı, duyumlara gore galibin kulağını çekmişler, 8,50 den hisseyi 1,50 ye indirip bedelli başvurunu kabul edersek topa tutuluruz,bukadar da açıktan soyguna çanak tutamayız, sen hisseyi 4 lere çıkar oradan kabul edelim gibi buna benzer birşeyler dolaşıyor ortada.ytd
    Kimsin sen birader duyum falan deyip hisse mi pazarlıyon

3.  Alıntı Originally Posted by gokhanmaydos Yazıyı Oku
    Kimsin sen birader duyum falan deyip hisse mi pazarlıyon
    sende pazarda hazır musterimisin birader, ne pazarlamasi,hayırdır, hissenin sahibi senmisin, kimseye vermemmi diyorsun,ben hisseyi takip ediyor , bir kaç defa buralardan aldım 1,90 ustu sarttım, yine alim yerine geldi ve almaya başladım ,

Ağa ikiniyorki mal toplaya, oda toplayamiyor ,benim gibi almak isteyene mal dağıtıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    sende pazarda hazır musterimisin birader, ne pazarlamasi,hayırdır, hissenin sahibi senmisin, kimseye vermemmi diyorsun,ben hisseyi takip ediyor , bir kaç defa buralardan aldım 1,90 ustu sarttım, yine alim yerine geldi ve almaya başladım ,

Ağa ikiniyorki mal toplaya, oda toplayamiyor ,benim gibi almak isteyene mal dağıtıyor.
    Bu hissede bedelli bekleniyor ve bu büyük ihtimalle onaylanacak ben fiyatın yükseltilmesi inde isteneceğini düşünmüyorum. Bedelliden sonra yükselebilir

5.  Alıntı Originally Posted by gokhanmaydos Yazıyı Oku
    Bu hissede bedelli bekleniyor ve bu büyük ihtimalle onaylanacak ben fiyatın yükseltilmesi inde isteneceğini düşünmüyorum. Bedelliden sonra yükselebilir
    birader sen ben bu hisseyi bu fiyatlardan almış olabiliriz, ancak bu hisseyi 4 lerden 5 lerden alan bisürü yatırımcı var, onlara buralardan bedelliye girmeleri büyük zarar, bari satış imkanı versede girmek istemeyen girmese, kendimi düşünsem benim için burdan onaylanması daha iyi,

Ayrıca 6 aydır onaylanmadı bedelli, ben başvuru olupta 6 ay bekleyen hisse görmedim, bu fiyatlara spk onay çok çok zor verir, ytd

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    birader sen ben bu hisseyi bu fiyatlardan almış olabiliriz, ancak bu hisseyi 4 lerden 5 lerden alan bisürü yatırımcı var, onlara buralardan bedelliye girmeleri büyük zarar, bari satış imkanı versede girmek istemeyen girmese, kendimi düşünsem benim için burdan onaylanması daha iyi,

Ayrıca 6 aydır onaylanmadı bedelli, ben başvuru olupta 6 ay bekleyen hisse görmedim, bu fiyatlara spk onay çok çok zor verir, ytd
    Ben bu hisseden daha önce sağlam zarar ettim. Bugün tekrar giriş yaptım umarım söylediğin gibi olur.

7. Abi maliyet zaten 3.40 bide bedelli yaparlarsa ölürüz paranın yarısını kaybettim çok zarar var korkutmayın lütfen

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Amk hissesiya habire geri atıyo

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 585/682 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •