Sayfa 49/184 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1467 madde; 385 - 392 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

1.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    değerli şirket ortakları; yakın bir zamanda turkven medical park grubunu halka arzedecek ,yine memorial grubu halka arzedilecek .eger aceleniz yoksa bu arzları bekleyin zira 6 hastaneli 240 milyon cirolu hastaneler grubunun fiatı bu rakamlar asla değil yabancı fonların ençok ilgi gösterdikleri sektörlerden birisi .değerimiz ozaman ortaya çıkacak.bir uzman doktor ruhsatını sağlık bakanlığından almak için yüksek meblağiar ödeniyor.lokmanda 270 civarında doktor var.buların serefiyesi ne kadar eder. buda bir yatırım değilmi? 2 tane kendine ait hastane ve 5 adet kiralık hastane ve tıp merkezi var. ankaranın en eski ve bilinen hastanesi (akay) var. daha yeni 22 milyon tl ye teçhizatı ile alındı(mülkiyet hariç)bu hastanenin işini bilen!! sektörün içinden gelen yöneticileri var.yıllar önce acıbadem zarar ederken fiatın körfez fonuna geçtikten sonra nereden nerelere gittiğini biliyoruz. bu fiatlamalar gerçek değil.sincan hastanesini (18 bin metrekare kapalı alan) sıfırdan yapayım desen bu gün 50-60 milyon tl minimum harcarsın .ben bekleyip bir fon alımı veya diğer hastanelerin halka arzını görmek istiyorum.bu arada etlik hastaneside büyütülüyor.
    Kendinizi iyi teselli etmişsiniz.
    Şirketin itibari gitmiş. Hissede pozisyon alanlar yonetime olan guvenini kaybetmiş, her yerden mal veriyorlar...
    Borsa 90 dan 114 bine gelmiş, lokman 5.8 den 4.30 a..
    Dandik kagitlarin bile %200 verdigi yerde temettu veren bir şirketin bu halde olmasinin tek sebebi beceriksiz yönetimdir. Muhtemelen inek ahirlarinda süt partisi yaparak yonetiyorlar hastaneleri.
    Yoksa gecen yila gore koskocaman 1 hastane eklenmis grup 7 milyon kardan 1 milyona inermi.
    Yanliş pozisyon alan cezasini ceker...

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gecen hafta yatirimci ilişkilerini aradim. Geri alim programi ile ilgili akil almişlar biryerlerden heralde. Düştukce alim yapmalarini akilli bir yontem olarak degerlendiriyormuş yatirim şirketleri.
    Ayrica kimseye zorla mal aldirmadik modundalar...
    Şirket yatirim yapmiş hissenin düşmesi normalmiş....
    Bu tip forumlari okuyarak yatirim yapanlarda kaybetmeye mahkummuş...
    Bana soyledikleri bu şekilde...

3.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Gecen hafta yatirimci ilişkilerini aradim. Geri alim programi ile ilgili akil almişlar biryerlerden heralde. Düştukce alim yapmalarini akilli bir yontem olarak degerlendiriyormuş yatirim şirketleri.
    Ayrica kimseye zorla mal aldirmadik modundalar...
    Şirket yatirim yapmiş hissenin düşmesi normalmiş....
    Bu tip forumlari okuyarak yatirim yapanlarda kaybetmeye mahkummuş...
    Bana soyledikleri bu şekilde...

sence ne olucak bundan sonra hiç ışık yok gibi 3.xx lere inecek mi

4.  Alıntı Originally Posted by cagdas Yazıyı Oku
    sence ne olucak bundan sonra hiç ışık yok gibi 3.xx lere inecek mi
    Yeni hastane yokken 7 milyon kar yapan şirket Akay hastanesiyle birlikte 1.7milyon kar yapiyorsa ya parayi caliyorlar yada zarar eden hastane satin aldilar... Her ne olursa olsun, kar yazmadiklarina gore fiyatin nereye gidecegi acik.
    5.80 den 4.30 a %25 kayip,
    Lkmnh 5.8 i gordugunde endeks 90000 civariydi.Şimdi 114000 ... %30 da endeks koymuş. Kacan firsatlar onlarca....
    Kendileri haric hickimse mutlu deil olaydan, onlarda ucuza hisse topluyoruz diye seviniyordur şirket olarak....
    Lokman piyasa degeri 100milyon , kar 1.7 milyon. F/k 25 lerde....

Sonuc mu ... Hayal kurmamak lazim.

5.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Yeni hastane yokken 7 milyon kar yapan şirket Akay hastanesiyle birlikte 1.7milyon kar yapiyorsa ya parayi caliyorlar yada zarar eden hastane satin aldilar... Her ne olursa olsun, kar yazmadiklarina gore fiyatin nereye gidecegi acik.
    5.80 den 4.30 a %25 kayip,
    Lkmnh 5.8 i gordugunde endeks 90000 civariydi.Şimdi 114000 ... %30 da endeks koymuş. Kacan firsatlar onlarca....
    Kendileri haric hickimse mutlu deil olaydan, onlarda ucuza hisse topluyoruz diye seviniyordur şirket olarak....
    Lokman piyasa degeri 100milyon , kar 1.7 milyon. F/k 25 lerde....

Sonuc mu ... Hayal kurmamak lazim.

büyük bi zararla vedalaştım 3 liraya gelınce alırım inşallah

6. hastaneler kapatıldığında alırız kardeş ocak söndürür bu hisse

7.  Alıntı Originally Posted by cagdas Yazıyı Oku
    büyük bi zararla vedalaştım 3 liraya gelınce alırım inşallah
    Hissenin düşüş nedeni finansalların arasında ilişki maalesef bulunmuyor. Bir büyük amca her fiyattan satıp çıkıyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 49/184 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •