Sayfa 82/774 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    Oy için şehitleri siyasete karıştırmayın. Ucuz siyaset yapmayın.
    Onu reis güzel yapıyor...Ben hayatımda şehidin cenazesinde tabuda elini koyupta siyasi konuşma yapan bir siyasetçi görmedim daha...

2. Reisin yaptığı bazı basitlikler muhalefete cevap verebilmek için onların seviyesine inmek zorunda kaldığı için oluyor bazen.
    Muhalefet Reisin yanına yükselemediği için normaldir...

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Onu reis güzel yapıyor...Ben hayatımda şehidin cenazesinde tabuda elini koyupta siyasi konuşma yapan bir siyasetçi görmedim daha...

3. Kılıçdaroğlu Hollandaya hayır kampanyası için gitseydi Hollandalılar yine aynı şekilde müdahale ederlermiydi?
    Üstlerine köpeklerle saldırırlarmıydı?

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    rumi itin g..tüne çomak sok ondan sonrada it beni ısırdı diye oy al...yahu oskara aday olur bu akpliler, iyi film çeviriyorlar..Yukarda british yazmış, bir tenede ben ekleyeyim Bulgaristandaki Parti başkanı Türk soydaşımızı seçim için Türkiyeye sokmadı senin akp..

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by hissedar001 Yazıyı Oku
    Reisin yaptığı bazı basitlikler muhalefete cevap verebilmek için onların seviyesine inmek zorunda kaldığı için oluyor bazen.
    Muhalefet Reisin yanına yükselemediği için normaldir...
    Magrurlanma badişahım senden büyük ALLAH var demişler...Mademki muhalefet yok..REis neden alo fatih kes o bahçelinin sesini diyor, madem o kaddar iyi, güçlü çıksın tv ye rezil etsin muhalefeti, neden tv ler muhalefete yeterince konuşma hakkı vermiyor...ne desen olmuyor kardeşim...tutarlılığın yok...

Sayfa 82/774 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •