Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 609/1014 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TC vatandaşı değilse olmuyor umutabi .

Avukat mahkeme vs gerekiyor .

Yoksa basit bir işlem zaten aynı gün hallolur .

Bir tanıdığım vefat edince tc değil diye teyzesinin vekaletini kabul edip çocuklarına devir yapmadılar mahkemeden halloldu .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    bu dedigin dogru degil

Atasehir deki tapu mudurlugune gittim kagitlari gosterdim adam bakti abi tamam butun bunlar hallolur ama 1 hafta sonra gel al dedi

ben cifte vatandasim o yuzden vatandaslik burada soz konusu degil

emlakciya vekalet verenlerede buradan selam artik evlerine hacizmi gelir 1 ay sonra mafyami gelir

hey Allahim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tapuyu alırsan elektrik suyu üzerine almazsan keserler ve ceza ödemek. Durumda kalırsın bir de dask yapman lazım .

Doğalgazı kesmiyorlar ama [emoji23][emoji23][emoji23]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    yok onu hallettim

eski faturalardan musteri no hesap no falan belliydi is bankasindan online bankacilik tan odedim ve otomatige bagladim

zaten internet cep telefonu uydu tv kapattim geriside bundan sonra gelmez cunku evin sigortasini indirdim dogal gaz hattinida kestim yani elektrik su gaz gelemez

bir tek DASK denen sacmalik ve aidat. Aidat zaten ayda 130 TL yazin kisinda 200 civari

yeri gelmisken sorayim DASK policesinde rekabet varmi yoksa nereye gidersem gideyim hep aynimi fiyat?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaş ya emlak zengini multi milyoner,ya da sefil bilo bizimle kafa buluyor,hayır düzenli aralıklarla gelip burada mallarından bahsediyor ama İzmir Özdere de piknik tüpüyle geçirdiği tatili süper bir şeymiş gibi burada anlatıyor..
    ABD de yasasaydin eger ozdere nin sokaklarinda dolasmanin bile cennette yasamak gibi gelecegini anlardin

ama merak etmeyin hizla amerikalilasiyor oralarda. Ellerinde kopekli insanlar tek basina tatile cikmislar bir suru Avrupada dogmus Turkceyi bozuk konusan dovmeli hizmali gencler heryerde sokak aralarinda bile icki icenler gay ler

masallah hizla amerika olma yolundasiniz. B.k var anasini satayim. TR ye tatile geliyorum yine karsima amerika cikiyor. Ahtapot gibi heryer sarmis bu adamlarin kulturu bi kurtulamadim

Veraset islemlerinde evrakları tapu müdürlügüne verdikten 1 hafta sonra cep telefonuna tapu harç tahakkuk fişi numarası ve ödeme yapılacak banka bilgisi mesaj ile geliyor ödeme makbuzuyla tapu dairesine gidip tapunu alabilirsin
    Vekalet her hangi bir kişiye verilebilir çünkü satış yetkisi vermiyorsun adına tapu çıkarma yetkisi verilecek son olarak türkiye deki degışik tapu müdurluklerindeki intikal işi 1 tapu dairesinden yapılabilir

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

5. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ben yaşanmış örnek var diyorum yakın akrabam diyorum adam yok diyor .

Tr de doğmadıysa ve tc varandaşı değilsen mahkemesiz olmuyor .

Çifte vatandaşsan bilemem ama vatandaş değilsen kesin olmuyor boşa uğraşma diye dedim . Tr de doğduysan o ayrı tabi
    Bu arada otomatik talimat yapmayacaksın fatura gelmesin diye değil yoksa gelip kesiyorlar verasetten sonra birde yapmadığın için ceza ödersin üstüne zamanında almadığın için adrese mektup gönderiyorlar şu zamana kadar üstüne al elektriği suyu diye

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bende kafayı yedim , kim yazmış fark etmeden sizi o sandım alıntılayıp bir sürü şey yazdım allahtan sonra fark ettim sildim. Neyse ya boş işler ve boş adamlarla zaman öldürmeyelim ,yok sayalım yada block edelim gitsin. Saygılar
    Adam okuduğunu anlamıyor ya dalga geçiyor aklı sıra anlamadım .

Yol gösterdik hem bilmiyorum diyor hemde oluyor diyor iyilik yaramıyor hep kendi bildiği doğru neyse en iyisi blok sanırım

Size de sevgiler saygılar dilerim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Banliyö hatlarına ilk raylar döşenmeye başladı...

İSTANBULda 4 yıl önce durdurulan banliyö hattının yeniden açılabilmesi için sürdürülen çalışmalar yoğunlaştırılırken, çeşitli kesimlerde rayların döşenmesine başlandı. Çalışmaların sürdürüldüğü bölgelerde yaya ve araçların güvenliği için 24 saat görev yapan işaretçiler görevlendirildi. Bu hat ile Halkalı-Gebze arasındaki uzaklık 105 dakikaya inecek.

29 EKİM 2018’DE AÇILMASI HEDEFLENİYOR(MUŞŞ )

İhsan DÖRTKARDEŞ - Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)

http://www.hurriyet.com.tr/banliyo-h...sladi-40637791

8. Trafik konusundan bahsedilmişti birkaç sayfa önce.
    Başka bir forumda, istanbulun trafikte geçirilen zaman bakımından en berbat 10. şehir olduğu bilgisine rastladım.
    Paylaşayım dedim.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 609/1014 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •