Sayfa 72/651 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 569 - 576 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Ticari alacağı geçen seneye göre 100 milyon artmış. Stokta 100 milyon azalmış. Peşin ödenmiş giderler 22 milyon artmış. Toplam duran varlıklar 25 milyon azalmış. Sonuç olarak 84 milyon zarar etmiş 3 aylık dönemde yani ben 100 milyon altını olumlu görüyorum. Yarın artı veya eksi açar bilmem bence su durumda bile 1in üzerinde olmalı nice şirketler dünya kadar zarar açıklıyor artı açıyor doğan holding migros vb bir sürü var YTD

$$$$$$$$$$$$

2. Evet dedigin doğru bu zararların önemi yok migros ttelekom dohol onlarda çok zarar açıklıyor ama onların faaliyeti devam ediyor bunda faaliyet yok olsa fiyat zaten burda olmazdı yarin deseki biz faaliyetlere su sekilde devam ediyoruz dese iki hafta icinde 1 lerin ustune cikar zaten

3.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    28 mi 😂😂😂 adamlar tavan çekecek alacak kagıt bulamıyom sende ne kadar varsa 30 dan ver bana

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizi takdir ediyorum.. çok doğru yerden alıp satıyorsunuz..ayrıca trader38 i dikkate almayın 28 kasım 2018 de borsadan atılacak diye tarih verdi.. bekliyorum ayın 28 ni ve o gün atılmazsa yazdığını ona göstereceğim..trader38 elinde hisse varsa arkadaş 0,30 dan alacağım diyor versene..ayrıca bu kişi invest. de mynette de atıp tutuyor..hisse düşünce ortaya çıkar..hisse çıkınca buharlaşır.. twitter de de yazıyor musun trader38 daha önce de sormuştum..

4.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Evet dedigin doğru bu zararların önemi yok migros ttelekom dohol onlarda çok zarar açıklıyor ama onların faaliyeti devam ediyor bunda faaliyet yok olsa fiyat zaten burda olmazdı yarin deseki biz faaliyetlere su sekilde devam ediyoruz dese iki hafta icinde 1 lerin ustune cikar zaten
    Bunuda zamanı geldiğinde diyecektir[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Arkadaşlar, bence boş verin bilançoyu falan. Şu satış veya ortaklık işleri çok daha önemli bizim için. O yüzden ne yarın ne de sonraki gün tek bir lot bile satmaya niyetim yok benim. Kurt puslu havayı sever misali, bunlar ortamı iyice karanlığa çevirdiler. Fakat eskilerin bir sözü vardır, " Gecenin en karanlık zamanı, sabaha en yakın olan zamanıdır" Bekleyelim biraz daha sonrası Allah kerim.. YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Sizi takdir ediyorum.. çok doğru yerden alıp satıyorsunuz..ayrıca trader38 i dikkate almayın 28 de borsadan atılacak diye tarih verdi.. bekliyorum ayın 28 ni ve o gün atılmazsa yazdığını ona göstereceğim..trader38 elinde hisse varsa arkadaş 0,30 dan alacağım diyor versene..ayrıca bu kişi invest. de mynette de atıp tutuyor..hisse düşünce ortaya çıkar..hisse çıkınca buharlaşır.. twitter de de yazıyor musun trader38 daha önce de sormuştum..
    versin yarin 33 den bassın 1 2 milyon varsa elinde

7. Bunu yorumlayacak olan var mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    versin yarin 33 den bassın 1 2 milyon varsa elinde

Sayın servetgdr bahsettiğimiz kişide o kadar hisse ne gezer 😂😂
    trader38 diyordun ki 0,24 e düşecek ver elindeki hisseleri arkadaşa, 0,24 bekliyordun ya alttan alırsın 😂😂😂

Sayfa 72/651 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •