Sevgili NMB,
Boş binanın bazasının kimseye kiralanamaması da yeteri kadar vahim. Ya da bunca zamandır kimsenin kiralamak istememesi gerçekten bana acı veriyor..
Banka bile girebilir o binaya ama gelmiyor. Neden?
Sevgili NMB,
Boş binanın bazasının kimseye kiralanamaması da yeteri kadar vahim. Ya da bunca zamandır kimsenin kiralamak istememesi gerçekten bana acı veriyor..
Banka bile girebilir o binaya ama gelmiyor. Neden?
valla almanlar dicem aklıma başka bir şey gelmiyor, 3.havalimanı ile birlikte nurol towerın bazasını kıskanıyor olabilirler
hocam haklısın ne desen, rezillik diz boyu, Nurol Parkın altını iş bankasına kiralamışlardı, burayı da verseler ya..
Not: neyseki şirketin hala genel müdürü yok da Genel Yönetim Giderleri şişmiyor!!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Satan satsin please tartisacak bir sey yok, bilanco da geldi. Olay kapandi dediler. Ben ? Satmam tabii ki 😆
2 lira ha ? Ahahahahah...
Valla cok yasadik bu durumlari.
Devam 😀👍
O halde burada firmanın yüksek giderleriyle alakalı sizinle polemiğe giren, kalan ünitelerle bu borçların ne kadarı ödenebilir diye soran üye (prometheus'du galiba kullanıcı adı) haklıymış, değil mi? Bu polemiği okuyup değerlendirip sizin haklı olduğunuza kani olmuştum ama yanlış pozisyon almışım. Şu an siz de teslimlerle, satışlarla bir şey olmayacağını ifade ediyorsunuz.Yani firma 3 proje dikerek bir şey kazanamadı ya da illegal işler dönüyor, kar düşük gösteriliyor, bir yerlere aktarılıyor. Başka bir açıklaması daha olamaz bunun.
Hata yapmak insana mahsustur ve hatayı kabullenmek de bir erdemdir. 2. çeyrek bilançosunda Life teslimleri başlayınca manzara değişecektir minvalinde yazan siz 3'te 1 teslime rağmen aynı tas aynı hamam bilançoya dağ fare doğurmadı diyorsunuz. 94 tane konut teslim edilmiş ama bir önceki bilançoya göre net kar artışı sadece 1 milyon! Ultra lüks projede konut başı 10 bin lira kar! Dağ fare doğurdu deyimi burada kullanılmayacaksa başka nerede kullanılacak? Bu insanların aklıyla dalga geçmektir. Beni bu akşam irite eden durum bu oldu. Yoksa kimse burada parayla yatırım danışmanlığı yapmıyor. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz
Kimse satmazsa hisse yukselir ? Nasil yorum ? 😜 ama yok valla ben elimdekinin 90% ini satacam hem de hisse dipteyken... yani diplerdeyken cunku 5.60 da satmadim.. ya birak![]()
bir de şu var komedi
3 ay önce: şirket 30 Haziran 2017 tarihi itibari ile Nurol Tower ve Nurol Park projesi ticari ünitelerine ilişkin kiralama faaliyetleri ile ilgili çalışmaları sürdürmekte olup 30 Haziran 2017 tarihi itibari ile önemli bir kısmı ile kiralama konusunda mutabakata varmıştır.
Bu gün:şirket 30 Eylül 2017 tarihi itibari ile Nurol Tower ve Nurol Park projesi ticari ünitelerine ilişkin kiralama faaliyetleri ile ilgili çalışmaları sürdürmekte olup 30 Eylül 2017 tarihi itibari ile önemli bir kısmı ile kiralama konusunda mutabakata varmıştır.
Bizi de zaten Vallentine yaniltti. Bence asil suclu o. Onu dinledik. O 3. Ceyrekte yansiyacak dedi. Ben temelden bi bok anlamiyorum artik hileli bilancolardan dolayi SADECE TEKNIK. O da basarabildigim kadar. TEKNIK sat demiyor demisti 5.xx lerde ama artik demiyor.
Yer İmleri