Sayfa 27/366 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2925 madde; 209 - 216 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    http://m.finansgundem.com/foto-haber...iyor/1146973/8

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ozgurgg hocam inan bunlar fasa fiso.sirket gecen yila gore kuculdu bile.2015 te 25 milyon kar 2016 da 19 milyona dustu.spekulatif hareket bekleyelim bence.bak vakfin 4 vurcak.aslinda ondan etkileniyodu ama nedense etkilenmedi bi sefer.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Vakfn ile garfanın hiçbir ilişkisi yok. Zira galip öztürk vakfn yi ele geçirme operasyonu yapıyor. Hiçbir şekilde paralel bir bağlantısı bile grnyo desen aynı grup şirketi olabilir derim lidfa desen belki crfda desen belki ama yok. Faso fiso dediğin olayların gerçekleşmesi demek faktoring şirketlerinin işlem hacmini artırır karlılığını artırır müşteri sayısını artırır. Daha dün yirmibin şirket efaturaya geçti. Dijitalleşme ile bu şirketlerin hacimlerinde büyük artışlar olur. İhracat yapan şirketler nakitlerini korumak amaçlı tecrübeli şirketlere yönelir ki türk faktoring şirketleri bu konuda oldukça tecrübeli şirketlerdir. Finansal kiralama işi ile birlikte faktoringin beraber yapılabiliyor olması yani aynı çatı altında olmaları en çok banka iştiraki olan hen ffrl hem factoringlere yarar kimen çok nemalanan da garfa olur bu işten. Ayrıca karını artırmamış olabilir ancak her yıl kar açıklamış bir şirket için yıllardır aynı yerlerde sayıyor olması ayrı nir saçmalık. Bu kar her yıl üzerine koyuyor. Geçmiş yıl karı 90 milyonu bulmuş. Bunu illaki sermayeye ekleyecektir. Sen o zaman yükseliş nasıl olur göreceksin.

3. Durumu itibari ile satmam imkansız idi.Şimdi yeni beklentiden haberim oldu.Ben satmam.Satacaklar buyursun.

4. Özellikle üç ve altı aylık bilanço gelmeden satılmaz bence. Önceki Bedelsiz de genel kuruldan sonra gelmiş.

5. Bedelsiz ile işim olmaz.verse de vermese de olur.Çok ucuz dursun.Bir de yeni gelişme ile sektörde çok öne geçecek.Beklerim bu tahtada.

6. Garfa konsolide bilanço gelmedi sanırım. Bugün son diye biliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Garfa konsolide bilanço gelmedi sanırım. Bugün son diye biliyorum.

Bugun kapa genel kurul haberleri dusmus.temettu felan vermiyo.nanik yapmis.bedelsizde yok.sermaye tavaninida ayni tutuyor.bilmiyorum en son tavani kacti.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 27/366 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •