Sayfa 40/192 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1535 madde; 313 - 320 arası.

Konu: EDIP - Edip Gayrımenkul

1. Dostlar...bu şirketin borcu çok....

Olsada ...!!!!! borsanın en ucuz hissesi....

Defter değeri...3.46...komedi...

Bu şirket ...borcunu iki kere karşılar..iş başka ...iş kötü niyetli patronların ne şirkete..nede yatırımcıya sahip çıkması...

Kötü niyet ve rant...peşindeler...

Hiisse..1.50....yükseliyor....yıllar yılı yazı koyucan....şöyle oldu böyle oldu mahvolduk.....gibi şikayetler...

Şimdi....o tvit...bu tivit...mardin midyat....bu na yahu...her hisseyi birisi yükseltecek...pazarlıyacak...borsa bu...ülkede...

Kront...denilen hisse...bir sene önce...1 tl...şimdi...15_20 tl...sayfasına bak yatımcı ne yazmış öğrenin...

Böyle çelişki...böyle yatırımcılık oulrmu...eksi...artı ...söyleyelim konuşalım...10 sene önce hisse 2,3 tl...şimdi...1.5..tl..

Hala...mardin sakarya...pazarlama muaabbeti..Allah akıl izan versin...daha ne olacaktı...sen yükselt o zaman hisseyi vatandaş...

Yada buralarda...ah...offff...yapma...

Her hisseyi birileri...yükseltir...birileri düşürür...

Hisse yükseliyor...bu akın denilen tilkiler...dükkan kapatsa...

Hisseye isteyecekleri değer...10...tl...

Mardinliye sen ,ben... oturup dua edelim...böyle bir hisseyi...1 tl'ye...pazarlıyor....

100 milyondolarlık arazi...1 tl......yanında 120 milyon avroluk...avm...hediye...

Batan geminin malları...1 tl...

Sende böyle bi değer varmı ...tora bora....hepsini...%..de...%'ünü...5 tl'ye alalım...hepsini amma...!!!!!!.....??????

Tora bora...sen bu işi bilmiyon...saygıdeğer kardeşim....kusura bakma...!!!!!!....??????.....

2.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Şimdi bu yazı....

Tuhaf...paradox ve çelişkiler...tutarsızlık...

Sende bu hisse duruyormu...duruyorsa bu yazıyı yazmanız gerçekten çok tuhaf....!!!!!!!
    Ben sadece dikkat dedim...Zarar görmeyin mesele bu ....İstediğiniz gibi hareket ediniz...sağlık olsun.Tavsiye yok...sadece dikkat

3.  Alıntı Originally Posted by tora bora Yazıyı Oku
    Ben sadece dikkat dedim...Zarar görmeyin mesele bu ....İstediğiniz gibi hareket ediniz...sağlık olsun.Tavsiye yok...sadece dikkat

Teşekkürler dostum...bu hissede en çok senin kazanmanı isterim...benim maliyet bedava....yıllar önce sana aldırıp seni mahvetmişler üzgünüm...inşallah zararını çıkartırsın...

Hiisse temel analiz hissesi...başkada bi cazibesi yok ...bedava...sahipleri kırık..boş...güvensiz...

Borsa bu ...ucuz hisse her daim yükselir kazandırır...gerisi boş...hisse süper olur yükselmez....hisse şişik olur alırsın...uzun vadeli yatırımcı olursun...bununda ne olacağı belli değil...

Sadece ucuz hisse...her hisse düşer...her hisse yükselir..

Yükseltende...düşürende .....adı bi mardin olur....ali olur...diyarbakır olur...

Hepimiz kazanma peşindeyiz...mağdur etme değil...

Biz yatırımcılar pektabii....!!!!!!!!......???????

4. hobaasaa şenlik başlamış laf atmaşar galanlar filanlar

5. 1.69 da 53 bin var gerisini siz düşünün boş değil bomboş 😂😂

6. 1.70 122 bin

7. biz kötü niyetli patronların elinde akın tekstilde kan ağlıyoruz.
    kazancınız bol olsun.
    ama bu adamlara zerre güvenmeyin
    BİZ KÜÇÜK YATIRIMCIYI BÜTÜN AHLAKSIZLAR DOLANDIRABİLİR.DEDİKLERİM DOĞRU OLSAYDI BURDA OLMAZDIM. BORSADA ÇOK DOLANDIRICI AİLE VAR. DİKKATLİ OLUN.

Sayfa 40/192 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •