Sayfa 79/651 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 625 - 632 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Gorusucegizz
    Hemen nerde istersen!

2. Desene bu Kayserili mağaza çalışanı sana beş kuruş mağş vermiycem bedava çalış birde patron yalamalığı yap üstelik size herşey mübah

3.  Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Hemen nerde istersen!
    Site yönetimine de saygısızlık etmenden bahsediyorum ben mahalle kabadayısı değilim kavgaya falan gelemem

4.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Site yönetimine de saygısızlık etmenden bahsediyorum ben mahalle kabadayısı değilim kavgaya falan gelemem
    Kavgadan bahseden kim?
    Adam olan milletin ağladığı yerde efendi olur susar.
    Sana çok uzak kavramlar bunlar!

5.  Alıntı Originally Posted by bsenel Yazıyı Oku
    Kavgadan bahseden kim?
    Adam olan milletin ağladığı yerde efendi olur susar.
    Sana çok uzak kavramlar bunlar!
    Tamam artık burda yazmicam ben yazmayınca gerçeklerden kaçıp kafanızı kuma gömün bakalım bu kadar borçla bu kadar zararla bu kadar kapanan dukkanla bu hisse prim mi yapacak yoksa herkesin elindemi kalacak Bimeks sayfasına yazmicam artık soz

6.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Tamam artık burda yazmicam ben yazmayınca gerçeklerden kaçıp kafanızı kuma gömün bakalım bu kadar borçla bu kadar zararla bu kadar kapanan dukkanla bu hisse prim mi yapacak yoksa herkesin elindemi kalacak Bimeks sayfasına yazmicam artık soz
    sen istersen geçmişteki yazıların bir daha oku.......................
    burada milleti tehdit ediyorsun..........

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Bimekste şov var akşama satış haberi geldi kapanan magazalarin içindeki malzemelerin satisi için hurdaliklarla görüşme yapılacakmış hadi iyisiniz
    Dün yok şöyle olacak yok böyle olacak diyordun hala da konuşuyorsun nasıl bir yüz varsa ger ger kullan. Hani tavandan açıyordu hani tavanda daha ne kadar var diye konuşacsktık. Ziraat yatırım bile nötr olarak vermiş 3. Ceyrek bilancoyu bence pisikolojin bozulmuş senin. Relax ol ve bekle borsada para kazanmak istiyorsan. Patron istiyorsa bir tarafını yırtsın. Buralardan mal toplamak çok zor. YTD

$$$$$$$$$$$$

8.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Sana yaz ya da yazma diyen yok.
    Ortada dalga geçilecek bir durum yok!
    Haklı çıkman da kimseye fayda getirmez.
    Sürekli inatlaşmaktan zevk alıyorsun.
    Nasıl istersen öyle yap. Ben zaten sen dedin diye alıp satmıyorum.

Sayfa 79/651 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •