Sayfa 1317/2404 İlkİlk ... 3178171217126713071315131613171318131913271367141718172317 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 10,529 - 10,536 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Ciddi tehdit altindayiz abi...Ne poh yiyecez bilmen gari...

Agam altın vuruscular size meydan okuyorlar forumda...gizlice gidip baktım düşüşe düzeltme diyo hepsi 35 avro filan olacak çok para kazan caz diyorlar ...sen bunlara döner alma ayva al ayvayı yesin bunlar belki akillanirlar. ..

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

http://www.medyatava.com/haber/milli...a-attim_151130

Dişil güç abi...

Kadinlar terafindan kac defa tacize ugradim ben ya...Yumruk atan ulmadi emme cinsel taciz uldu abi, iste acikliyorun burdan...
    Ne yaptılar agam...saçını felan çektiler mi mesala....sende var ya...tilkiye sormuşlar tavuk sever misin gülmekten cevap verememiş...

4.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    Agam altın vuruscular size meydan okuyorlar forumda...gizlice gidip baktım düşüşe düzeltme diyo hepsi 35 avro filan olacak çok para kazan caz diyorlar ...sen bunlara döner alma ayva al ayvayı yesin bunlar belki akillanirlar. ..

Emman abi, bunnar taşralarda oturan adamlar abi...Bunnar ormanlarda cakal erik suyu imbikliyorlar zannimca. Biz bunlara hec bulasmayalim.

Kuzu Hocam bunlarin hakkindan gelebilir zannimca...

Kuzu hocam da bizi satti goruyon nu? Tuluk cikarip, tuluk geydirirken pozisyonunu kaybetti. Sincik 117.000 diyor.

Bu alemde tek basimiza kaldik Narin'im...

Mevlam yardim etcek işşallah...

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Emman abi, bunnar taşralarda oturan adamlar abi...Bunnar ormanlarda cakal erik suyu imbikliyorlar zannimca. Biz bunlara hec bulasmayalim.

Kuzu Hocam bunlarin hakkindan gelebilir zannimca...

Kuzu hocam da bizi satti goruyon nu? Tuluk cikarip, tuluk geydirirken pozisyonunu kaybetti. Sincik 117.000 diyor.

Bu alemde tek basimiza kaldik Narin'im...

Mevlam yardim etcek işşallah...
    Abi reza çıkarsa bunların dediği olur...ben temel hukuk kitabını yaladim yani avukat sayılırım gerçi bekçilik yapıyorum ama olsun...savcı 75 YIL istiyor yani itiraf bile etse ole adamı alamazlar...düşmeyen borsaya herkes alıştı nasıl olsa ucuz dolar bazlı diyorlar bunlar kriz görmedi...şimşek in yüzü gülmüyor bize dolar lazım oluk oluk...takaslarda satışlar bariz belli yılbaşından önce beklemiyorum yükseliş filan...Abi pala bunları ipnotize etmiş kuzu bile kurt un peşinden gidiyo...kurt bunları yerse iyi de baska birşey yapmasın ondan korkuyom....son kadehi benim için iç borsanın efendisi...

6. Abi reza çıkarsa bunların dediği olur...ben temel hukuk kitabını yaladim yani avukat sayılırım gerçi bekçilik yapıyorum ama olsun...savcı 75 YIL istiyor yani itiraf bile etse ole adamı alamazlar...
    Abd hukuk sistemini ancak dizilerden izledigim kadar biliyorum. Yanlissa duzeltirsin, Abd sisteminde; mahkeme oncesi, savunma avukatlariyla savci arasinda uzlasmaya varmak amaciyla "plea bargaining" denilen bir pazarlik yapiliyor. Yargic, savunma avukatlariyla savci arasinda yapilan anlasmalari onaylama yetkisine sahip degildir.

7. Kuzumuz olsaydı da çevirme yapar yerdik küfürbazı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864

Sayfa 1317/2404 İlkİlk ... 3178171217126713071315131613171318131913271367141718172317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •