Arkadaşlar 2 pc kullananlar hem izleme hemde işlem için nasıl bir çözüm getirdiniz.
Benim ekran izlediğim birtane pc var bunda matriks veri terminali kurulu diğer pc dende işlem yapıyorum. İşlem için aracı kurumun internet şubesini kullanmak zorunda kalıyorum. Matris 1 pc ye kuruldugu için sıkıntı yaşıyorum. Diğer pc ye ekrana hem grafikler hemde işlem yapacagımız alsat ekranı sıkıntı yaratıyor.
Matriksle görüştüm izlediğiniz ekrana monitör bağlayın diyor , aktif trader ve e broker matriks olmadan çalışmaz diyorlar .
İnternet şubeside zırt pırt kapanıyor sıkıntı yaşıyorum.
Dogru bilgi vermişler...
En iyi olan bilgisayarında Matriks , aktif trader ve e broker i çalıştır..
Bu bilgisayarda gereksiz programları kullanma...
Diger bilgisayarda istedigini yap...
Seans saatlerinde up_download yapma,yani interneti flim filan v.s için meşgul etme...
15-06-2017
Originally Posted by EWP Yazıyı Oku
efenim malumunuz matriks sadece tek bir bilgisayar için erişime izin veriyor. firma ile konuştum 2. üyelik alın dediler. matriksi eşanlı olarak 2 bilgisayardan takip etmenin ve data aktarmanın legal bir yolu var mıdır?
2 PC 2 MATRİKS çözümü yerine
pc nin ekran kartını yeniledim. asus 4 çıkış ekran kartı aldım, şimdi 1 pc 4 ekran ve tamamen legal
1. ekran x30yvade,
2. ekran usdyvade
3. ekran matris trader al sat emirler vs
4. ekran dynamic trader ve gannnalyst
çözüm çözümdür. böylece 2. matriks üyelik parasını ekran kartına yatırdım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...462#post540462
şayet 2 monitör yetecekse,
ekran kartı almanıza da gerek yok...
piyasadan 5-10 iraya bulabiliceğiniz bi tane dvı-vga dönüştürüücü alın...
aparatı 2. monitör kablonuzun ucuna ekleyip, matriksin kurulu olduğu pc nin ekran kartınıza bağlayın...
http://www.hepsiburada.com/ti-mesh-d...SABEgIDCvD_BwE
pc açıp, 2. monitörün ayarlarını yapın...
güle güle kullanın ...
1 pc ye 3. ve 4. monitörü bağlamak için ise
sayın Ewp nin söylediği gibi ekran kartınızı yenilemeniz gerek...
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
İşlem yapmak için kullandığınız bilgisayarı, diğer bilgisayarın 2. monitörü olarak kullanabilirsiniz ;
Bunun için uzak masaüstü programı gerekli. Teamviewer üzerinden uygulamayı anlatıyorum.
Öncelikle, ana bilgisayardan ayarlama yapmalıyız.
1) Masaüstü sağ klik "ekran çözünürlüğü"
2) Algıla
3) Başka ekran algılanamadı yazısının çıktığı bölüme bir kere tık
4) Birden çok ekran : Her durumda bağlanmayı dene VGA
5) Uygula
Teamviewer'dan ana bilgisayara bağlandıktan sonra "view" kısmından 2. ekranı seçiyoruz.
Ayarları değiştirmediğiniz sürece tekrar ayar gerektirmeyecektir.
Arkadaşlar cevaplar için çok teşekürler .
Benim illegal gibi bir niyetim yok arkadaşlar nasıl bir yol izliyorlar diye sormak istedim.
1 pc ye monitör bağlayıp hem izleme hem işlem yapılabilir fakat bu pc sürekli mobil olarak kulandıgım için sıkıntı oluşturacak.
Şöyle bir şey düşünüyorum. 1 pc sabit olacak ona 1 tane daha monitör alacagım bunu izlemek için kullanacagım.
Diğer iş , sörf , mobilite için kullandıgım pc yide işlem amaçlı kullanacagım. Benim için sıkıntı olan aracı kurumun internet sitesine mecbur kalmaktı. Onunda sitelerinde gecikmeli veri izleme ekranlar var foreksin, idealin felan bunda işlem yapacagım artık internet şubesini kullanmaktan iyi olacak.
Matkis traderin yerini tutmaz ama olsun.
uufuk bey paylasımlarınız için teşekkürler öncelikle size daha önceden paylaştığınız bi open range formulü ile ilgili bir sorum olacak formulunuz acılısta calısacak şekilde fakat ben mümkünse degerleri acılıstan degilde saat 10:00 barından almasını istiyorum ayrıca birde mumkunse 9:30-10:00 arasının yuksegi ve dusuyle nasıl calısır şimdiden teşekkürler.
NewDay:=DAYOFMONTH()<>ref(DAYOFMONTH(),-1) ;
EndDay:=DAYOFMONTH()<ref(DAYOFMONTH(),1-0) ;
EntryBufferPct:=0; SLPct:=0.5; TargetPct:=3; MaxTarget: = 100;
TargetPct:=If(TargetPct = 0, MaxTarget, TargetPct);
EntryTimeStart :=55; EntryBarStart:=round(EntryTimeStart/5) -1;
EntryTimeEnd:=70; EntryBarEnd:=round(EntryTimeEnd/5) -1;
EntryBarEnd:=If(EntryBarEnd < EntryBarStart, EntryBarStart, EntryBarEnd);
TimeNum:=HOUR()*100+MINUTE(); FirstBarTime:=ValueWhen(1,NewDay,TimeNum);
EndTime:=ValueWhen(1,EndDay,TimeNum); SquareOffTime:=EndTime;
HighestOfDay:=HighestSince(1,NewDay,H); LowestOfDay:=LowestSince(1,NewDay,L);
ORBH:=ValueWhen(1,NewDay,HighestOfDay)*(1+(EntryBu fferPct/100));
ORBL:=ValueWhen(1,NewDay,LowestOfDay)*(1-(EntryBufferPct/100));