Evet hocam orada da var. Yazdım telefonla görüştük. Benim hesabımdan giriş yaptılar inceliyorlar şuan yapacakları dönüşe göre bilgilendiririm buradan. Repaint olayınıda söyledim bakalım
Evet hocam orada da var. Yazdım telefonla görüştük. Benim hesabımdan giriş yaptılar inceliyorlar şuan yapacakları dönüşe göre bilgilendiririm buradan. Repaint olayınıda söyledim bakalım
Yaptığınız analizleri inceledim. Burada ilk olarak modelinizi 3 er aylık periyot şekline çalıştırdığınız için program sizlere
3 er aylık bir portföy çıkaracaktır .Eğer siz başka bir zamanda programı çalıştırırsanız portföyünüzün başlangıç tarihi değişeceğinden size 3 er aylık yeni bir portföy oluşturacaktır. Burada portföye giren hisse senetlerinizin değişmesi tarihler değişeceğinden normaldir.
İkinci olarak yaptığınız analizde başlangıç tarihlerinin periyotları aynı döneme denk gelmediğinden portföydeki hisse senetleriniz farklı çıkmaktadır.
Şöyle ki ilk analizinizde 03/01/2005 tarihinde başlattığınızda 3 er aylık periyotlarınız aşağıdaki şekilde olacaktır.
03/01/2005-31/03/2005
01/04/2005-30/06/2005
01/07/2005-30/09/2005
01/10/2005-31/12/2005
İkinci analiziniz de ise; başlangıç tarihiniz: 01/08/2011’ dir. Burada ki 3 er aylık periyodunuz aşağıdaki şekilde olacaktır.
01/08/2011-31/10/2011
01/11/2011-31/01/2011
01/03/2011-31/05/2011
01/08/2011-31/11/2011
Bu nedenle portföye giren hisse senetleriniz farklılık göstermektedir. İkinci analizinizin başlangıç tarihini 01/07/2011 şeklinde değiştirdiğinizde iki analizinizdeki portföye giren hisse senetlerinizin doğru olduğunuz göreceksiniz.
İyi çalışmalar,
Bu şekilde cevap gelmiş ve denildiği Şekilde 3 aylık test yaptığımda sorun kalmıyor ama repaint ile ilgili birşey denmemiş ona bakalım bir şey diyecekler mi?
Bilanço dönemi bitti benim sistemin yeni hisseleri de belli oldu. Endeks düşüşü beklediğim için sisteme körü körüne uymadım ve alımları girmedim henüz. Bugün azıcık banvit ve tekfen aldım sadece. Piyasa artiya dönmeden inşallah tüm portföyu tamamlamış ve vade sonuna hazır olurum.
Yeni liste
Klgyo
Tüpraş
Banvit
Ulus elektrik
Tekfen
Çemtaş
Silver
Anele
Jantsa
Ereğli
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok hocam repaint değil bu. bir tarama ocak 2005ten başlıyordu. Ben son 6 yılda ne yapmış diye aynı taramayı tarih daraltarak yapmıştım onda kasım ayında farklı hisseler çıkınca şaşırmıştım normal şartlarda aynı olması gerekiyor diye. Anca birisinde ocakta başlatmışız taramayı diğerinde ağustosta. 3 aylık taramalar yapıldığından o 3 aylık süreçte farklı hisse öneriyor sistem. ocak 2011 başlatırsak aynı sonuçları alıyoruz. Onun kontrolünü ve düzeltmesini yapmışlardı.
Repaint ile ilgili akşam üzeri tekrar konuştuk daha önceden burada paylaştığım geçmiş tarama resimlerini ve şimdikini attım onun üzerinde çalışıyoruz bilgi vericez dediler. Saolsunlar çok ilgililer çözmeye çalışıyorlar bu kadar ilgileneceklerini beklemiyordum bakalım onun cevabı gelince onuda paylaşırım.
Açıklamanız için teşekkürler. Ne yalan söyleyeyim, "baktık bir sorun göremedik" gibi bir cevap bekliyordum. Geçen sene, yıllardır çalıştığım ve çoğu geri bildirime düzeltme ile geri dönen büyük bir veri ekranı firmasından "x bankası bile kullanıyor, onlardan geri dönüş olmadı" diye bir cevap alınca artık buna benzer cevaplar sektörde normal olarak karşılanıyor diye düşünüyordum.
Yer İmleri