-

Originally Posted by
apache64d
Laptopu meptopu ne yapacagim dostum, evde sabit bilgisayardan haric 3 tane laptop var ve ayriyeten isyerinden bunlari almak icin 750 euro kotam var..

..Sagolsun bizim isveren 3-5 yilda bir böyle olanaklar sunuyor..

sizin gönlünüzün genişliğini biliyorum.
maksat muhabbet olsun diye dedim. laptop işin esprisi.
yoksa, sayın cefaks'tan sonra en fazla hak eden 10 kişiden birisiniz bence (sıralamasız).
artık yönetimin eli tutulmaz, ana teması paraya dayanan bu zengin forumda bir kişiyi on kişiye çıkarırlar herhalde...
saygılarımla,
-

Originally Posted by
ayhan53
yalan yok senin adını görünce gidip linke bakmıyorum yazmıştır diye pas geçiyorum.
yada linkte adını görünce gelip topiğe hiç bakmıyorum vardır diye var yazıp geçiyorum

Eyvallah Sn Baskanim bilmezmiyim, can sagligi olsun...
topikte tarihi saati var, ama katilim linkine onayi unuttugum icin hata bende...
-

Originally Posted by
mühendis ankara
sizin gönlünüzün genişliğini biliyorum.
maksat muhabbet olsun diye dedim. laptop işin esprisi.
yoksa, sayın cefaks'tan sonra en fazla hak eden 10 kişiden birisiniz bence (sıralamasız).
artık yönetimin eli tutulmaz, ana teması paraya dayanan bu zengin forumda bir kişiyi on kişiye çıkarırlar herhalde...
saygılarımla,
Tsklr dostum Allah hepinizdende razi olsun, tabiatimda önce maneviyat sonra maddiyat vardir...Hissenette nese kaynagimdir...
Insan zengini, fakir yöneticilerde artik ihtiyac sahiblerini 40 yilda bir görse iyi olur...
-

Originally Posted by
apache64d
Tsklr dostum Allah hepinizdende razi olsun, tabiatimda önce maneviyat sonra maddiyat vardir...Hissenette nese kaynagimdir...
Insan zengini, fakir yöneticilerde artik ihtiyac sahiblerini
40 yilda bir görse iyi olur...

Desene 25 sene daha su yok
-
-
-

Originally Posted by
CÜNEYT
Komutanım kusura bakma atlamışız. Tüm yarışmacıları tek tek kontrol ediyoruz. Bazı arkadaşlar LİNKe yazmaktan imtina ediyorlar Fakat Başganın dediği gibi sen devamlı Link'e yazdığın için senden hiç beklemezdik.

Senin haricinde kimse de yok anladığım kadarı ile LİNK'in anahtarı 2ileri1geri de bir iyilik düşünebilir
selamlar tüm yarışmacılara
Kural neyse odur dostum, herseyide sizlerden beklemek olmaz..Hatami kabul ediyorum, eklememize gerek yok...
-

Originally Posted by
apache64d
Icbct...%50
Banvt..%30
Petkm..%20
Bütün aticilara bol sans ve bol kazanclar..
Tebrik eden akideslerede tesekkürler.
Bugünki sonunculuk getti...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri