Sayfa 249/487 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. MRGYO orucu martı ile (bizim ile) tutuyor bayramı tek başına kutluyor. mrgyo, martıdan ne kadar gerideydi. hisseyi yeni takip ediyorum. ne oldu da mrgyo martıyı geçti. sadece bedelli safsatalığı ile bu kadar fark olacağını düşünmüyorum. bilgi veren bir arkadaş olursa sevinirim. ytd. (Hiç kimse bilmiyor mu?)

kağıdı uzun zamandır takip ednlere bir şey sordum ALLAH rızası için cevap alamadım ben de bildiklerimi kimseye söylemiyeceğim. ytd.
    Son düzenleme : neden07; 15-11-2017 saat: 12:23.

2. Senin gibi hissenin ta............

3. kağıdı uzun zamandır takip edenlere bir şey sordum ALLAH rızası için, cevap alamadım ben de bildiklerimi kimseye söylemeyeceğim. ytd iki cümle yazmak çok mu zor?

4.  Alıntı Originally Posted by neden07 Yazıyı Oku
    kağıdı uzun zamandır takip edenlere bir şey sordum ALLAH rızası için, cevap alamadım ben de bildiklerimi kimseye söylemeyeceğim. ytd iki cümle yazmak çok mu zor?
    Kardeş o Bilgiyi bilsek keşke cevabını da veririz. Burası bist, kağıt neden yükselir neden düşer yüzlerce nedeni olabilir. O bilgileri önceden bilsek zengin oluruz [emoji4]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kendini bilmek, tüm bilgeliğin başlangıcıdır..

5.  Alıntı Originally Posted by KurnazArap Yazıyı Oku
    Karınca bel ilşkisine en güzel örneklerden....Bravo sayın hırsız...
    Yukarıdaki yazını bana mı yazdın anlayamadım.

Tekrar söylüyorum, 1 TL altı ort ile bu kağıta bedelli sermaye artışına izin verilmez, SPK.

Bu hisse 1.3774 üstünde ort sağlaması şart.

6.  Alıntı Originally Posted by karadeniz1234 Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazını bana mı yazdın anlayamadım.

Tekrar söylüyorum, 1 TL altı ort ile bu kağıta bedelli sermaye artışına izin verilmez, SPK.

Bu hisse 1.3774 üstünde ort sağlaması şart.
    Verilmezmi yoksa mevzuatmi boyle

7. Tebliğe göre rüçhanın nominal değer altında belirlenmesi de mümkün ama hiç uygulaması var mı bilemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Bölünme öncesi kapanış fiyatı 1 tl olması kafi. Sorun olacağını sanmıyorum. Hissede başka oyunlar var. Yoksa istedikleri zaman kaldırabiliyorlar. Ya dökmeye çalışıyorlar ya da bilmediğim başka bir şey...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 249/487 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •