Sayfa 171/652 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. hissedekiler şu anda pek de satış yapmak istememektedirler...o yüzden de dünkü agresif çıkışa rağmen düzeltme miktarı şu anda çok az...işlem hacmini gittikçe düşürüyor bu dünkü çıkışın hazmı için gerekli...en son 1,51 seviyelerinde daha sonra da 1,55 seviyelerinde yapmıştı...

geçmişte 1,5-2 milyon tl işlem hacmi olarak belirttiğim alış eşiği miktarının artık daha yukarılara çıkmasını bekliyorum...mesela 2,5-3,5 milyon tl aralıkları gibi...çünkü hisse artık kabuk değiştirmiştir buda ister istemez kişiliğinin değişmesine neden olacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. en son bilanço açıklaması ile 1,59 u görmüş ve daha sonra düzeltme sürecine girmiştik...o süreç ile 1,51 görüldü..sonrasında da agresif bir çıkış oldu...düzeltme süreçleri biraz sıkıcıdır dostlar...hisse kendi dinamiklerine göre hareket eder..endeksle pek bağlantısı kalmaz...bu tür süreçler sabır sürecidir...en son düzeltme süreci 2-3 gün sürmüştü...bakalım bu sefer ki ne kadar sürecek ??

hisse dinlenmeye geçmişken bende geçeyim arkadaşlar....zaten söylebileceğimiz herşeyi söyledik....sesizlik iyidir...bu süreçte ky dostlarıma söyleyebileceğim tek şey panik olmamaları ve sabır etmeleridir...başka bir şey de demeyeceğim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Çok ciddi bir yükseliş trendine hazırlık yapılıyor gibi. Son bir haftadır bakıyorum bugün almak nasip oldu. Tüm portföyle girdim. Bakalım nereye kadar uçacağız.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Çok ciddi bir yükseliş trendine hazırlık yapılıyor gibi. Son bir haftadır bakıyorum bugün almak nasip oldu. Tüm portföyle girdim. Bakalım nereye kadar uçacağız.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hayırlı olsun dostum...yıllarca yatmış bakir bir hissedir gentaş...son gelen bilanço ile artık daha fazla kendini tutamadı...patron da köstek olmayacak görüntüsü var...arkadaşlardan bazıları gentaşı geçmişin alkasına ve sasasına benzetiyorlar...son çeyrek daha da güzel gelirse her şey mümkün olabilir dostlar...

5. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bu arada topiklere musallat olmuş ,girdiği her hisseye uğursuzluk getirmiş ve girdiği her hisseden zarar yapmaktan dolayı psikolojisi bozulmuş delinin birisi var...buralara gelirse hiç muhatap olmayın....deli ile deli olunmaz...sadece gülün geçin....

7. ha söyleyeyim aselsanı bu hale getiren de o delidir...çok uğursuzdur..koca aselsanı bile bir günde bu hale getirdi....

Sayfa 171/652 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •