En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
yukarıda bahsi geçmişti Akbank çıkarmıştı
ben oranları önceki sayfada yazmıştım
mevduat karşılığı 15,15 gibi oluyor yanılmıyorsam
kısa vadeli olmak kaydıyla iyi bankaların 14 üstü bono oranları iyi şeçenek olabilir gibi bence..
akbank bonosuyla ilgili olarakta 14 mart 15,30 talep toplama bitmiş.15 kasımda valör başlamış bir sorun yok dediler...ilgilenen arkadaşlara..
akbank 500k temdit 32 gün %13,60
yapı kredi 500k temdit 32 gün %13,60
yapı kredi 50k dolar 32 gün %3,40
ziraat 500k temdit 32 gün %13,60
bugün alınmıştır.normalde her zaman aralarında fark olurken gün itibariyle sanki sözleşmişler gibi olmuş![]()
Vakıf 750k 1 ay 14.15
Bankalarla yapılan toplantı da mevduat faizlerinin aşağı çekilmesi sağlanarak alternatif enstrüman olarak bankalar bono çıkarmaya yönlendirilmiş olabilir mi? Bir veriye dayanarak söylemiyorum ancak tl mevduat faizleri 14 altında ardı ardına çıkan banka bonolarında ise faizler 14-15 civarında mevduat karşılığı belki 15'in üstü.Çoğu mevduat sahibi gidip Akbank bonosu almaya kalksa 500 bin tl alt sınır alma imkanı da yok.Bankalar tl ihtiyaçlarını belki kurumsal yatırımcıya bono satarak karşılıyor küçük yatırımcıyıda düşük faize mahkum ediyor.Böylelikle belki piyasada faizler düşüyor algısı yaratılıyor.Çokmu saçma geliyor kulağa bilemiyorum.
Yer İmleri