Sayfa 22/323 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Mohikan yoldaş tekrar hoşgeldiniz.Sizden genel olarak borsa, dolar euro ve faizin geleceği ile ilgili bir yorum alabilir miyiz? Faizlerin 2018 de artması (%15 -18 lere) çıkması halinde senaryo nasıl olur?

2.  Alıntı Originally Posted by Bosanas Yazıyı Oku
    Dostlar, kendinizi Mohikan`nin yerine koyacak olursaniz isiniz hic bitmez olur... Mohikan cok iyi niyetli. Kabülümdür... Mohikan`nin hayati bu satirlara cevap vermek degil sanirim... Bende bu sayfayi ziyaret edenlerdenim... Iyi de, o kadar cok soru sorulmus ki... Siz olsaniz hangi zamaninizi ayirirdiniz bu kadar soruya cevap verebilmek icin?... Bi soluklanilsa... Cevap beklenilse... Herkes sabirsiz... Borsa beklenenlere cevap vermeyince bu daha da cogaliyor....

Soru ; Size bu kadar cok soru sorulsa ne yapardiniz?
    aynen katılıyorum
    karı alna kenara çekilsin
    az soru sorulsun..

3. Hocam akguv bir bakabilir misiniz

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sayin mohikan, Tuprs bakabilir misiniz ? Tesekkurler

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayin mohikan hocam...bati cimento ..kisa ,orta ve uzun vade sayim rica etsem...

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Pasifik Okyanusunun 1500. metresi
    Gönderi
    46
    Mohikan'ın KRSTL hakkında son tepesini yapmadan önce
    "bir tepesi daha olacak sonrasında uzaklaşmak akıl sağlınız açısından iyi olur"
    yazdığını çok net anımsıyorum. Belki kendisi hatırlamaz ama yazdığı direk bu şekildeydi.
    Helal olsun...

Alıntı Originally Posted by Bosanas Yazıyı Oku
    Dostlar, kendinizi Mohikan`nin yerine koyacak olursaniz isiniz hic bitmez olur... Mohikan cok iyi niyetli. Kabülümdür... Mohikan`nin hayati bu satirlara cevap vermek degil sanirim... Bende bu sayfayi ziyaret edenlerdenim... Iyi de, o kadar cok soru sorulmus ki... Siz olsaniz hangi zamaninizi ayirirdiniz bu kadar soruya cevap verebilmek icin?... Bi soluklanilsa... Cevap beklenilse... Herkes sabirsiz... Borsa beklenenlere cevap vermeyince bu daha da cogaliyor....

Soru ; Size bu kadar cok soru sorulsa ne yapardiniz?
    Hay sen bin yaşa Bosanas kardeşim...

Bu kadar çok soru sorulması bir tarafa, topiği hiç okumadan, istenilen hissenin bir kaç sayfa önce analizinin yapıldığına bir zahmet edip bakılmadan, emek harcamadan, ''armut piş ağzıma düş'' şeklinde bir anlayış içinde olmamız, tahminen milletçe genlerimizde taşıdığımız bir tembellik.

Çünkü okumayı sevmeyen,seyretmeyi seven bir milletiz biz. Aşağıdaki arkadaşımız aynı gün yazmış bu mesajları...

Alıntı Originally Posted by ahmet3kk Yazıyı Oku
    Sayın mohikan KRDMD lütfen ��
    Ayrıca üstadım galiba sadece listenizde varsa bakıyorsunuz galiba kolay değil inceleme yapmak Allah kolaylık versin imkanınız olurda KARDEMİR e bakabilirseniz sevinirim Allah’a emanet olun iyi akşamlar
    İstek yaptıktan 1 gün sonra istediği hisseyi saymışız, 1 gün sonra gelip bir kez daha aynı şeyleri yazmış, sağolsun.

Baş sağlığı da dilemiş sonra, Allah razı olsun.

Hayırlı günler krdmd
    Sayın hocam bilmiyordum kusura bakmayın rabbim mekanını cennet eylesin sizlere de sabır versin...
    Bunları neden yazdım? Çünkü bu tip paylaşımlar, mesaj kirliliği yaratıp topikte anlaşılmaz bir kalabalık ve kaos oluşturuyor.

Bu tip mesaj kalabalığından sakınılmasını, en azından topiğin son 8-10 sayfasını okuyup istenen sayımın yapılıp yapılmadığını incelemenizi rica ediyorum.
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by hellboy16 Yazıyı Oku
    Şu an nekadar sevindiğimi anlatamam ama ilk yazmam gereken öncelikli olarak ebediyete uğurladığımız biricik yavrumuz için başınız sağ olsun o mesajınızdan sonra bir daha topiğe gitmek istemedim hiç gerek te yoktu hiç görmediğim tanımadığım sizin ve can cağzınız için yaşamış olduğunuz üzüntüyü tam ciğerimde hissettim bilesiniz
    gelelim sevindiğim diye yazdığım kısma sizi yine okumaktan duyduğum mutluluktur sevincim hoş geldiniz safalar getirdiniz varlığınız çok büyük mutluluk veriyor sizi takip etmekte yazdıklarınızı ve yorumlarınızı okumaktan onur gurur duyarım sn mohikan
    Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım. Allah razı olsun... Sizin yazdıklarınız da bizi onore etmiştir.

Alıntı Originally Posted by yesilmisi37 Yazıyı Oku
    Oncelikle topik sahibi oncelik olmak uzere herkese slmlar..Yeni uyeyim ancak 6 aydir disaridan eski ve yeni topigi takip ediyorum ara sira Sn, Mohikan'in elliot calismalarini zevkle ve hevesle takip etmeye calisiyorum ayrica elliot ogrenme meraklisi heveslisiyim bunlar bi kenarda dursun simdilik.Sn, Mohikan ilk msj im olmasi hasebiyle oncelikle basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin yavrumuza, mekani cennet olsun geride kalan siz ailesine rabbim sabirlar ihsan eylesin..
    Amin. Allah razı olsun, Elliot ile ilgilenenlerin olması bize gurur veriyor, kolay gelsin...
    DUHUL : 1999

Sayfa 22/323 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •