Sayfa 387/900 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Nekadar ****lik ne kadar ********lik istersen var bunlarda. Bozacıyla şıracı ortak iş yapıyor. Dün yönetimi bırak bugün virman yap hemde kasaplara yap. Pislikten kaçıyorum dönüp dolaşıp gene buluyor bu metro pisliği. Enkazlar hala duruyor. Avtur avgyo metro mepet vakıfgyo ozgyo ıcbct atlas vs...vs...yatacak yeriniz yok ********ler. Yeşil engin senin de kendi yatırımcını bunlara peşkeş çektiğin için Allah belanı verecek

2. 67 ile giriş yaptım bugün

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burada bizim anlayamayacağımız ve fikir yürütemeyeceğimiz işler dönüyor. Evet galip hisseye girdiği zaman göstere göstere götürür örnek bera ama kimse cesaret edip alamıyor o ayrı durum. Bir de şu an diplerde olan birçok hisseyi dipten alıp en az 20 katı fiyatına çıkarmış sen tutup da oradan mallanırsan sonra eline verirler ygyo için ise bence daha yolun başı hemen +8 oldu diye satacak değil benim tahminim bu yönde ytd

acilnumara Guest
    Benim bildiğim GALİP göstere göstere millete para kazandırmaz. Dikkat edin yarın 0.80 lerden alanın kucağına 0.50 lerden verebilir. Birileri galip birileri mağlup olacak bu hissede. Galib’i belli mağlubu ky olacak. Adam nereye el atsa orası ağlama duvarı oluyor. Bknz: Avtur, Avgyo, icbct, vanet, özgyo vb vb.

5.  Alıntı Originally Posted by acilnumara Yazıyı Oku
    Benim bildiğim GALİP göstere göstere millete para kazandırmaz. Dikkat edin yarın 0.80 lerden alanın kucağına 0.50 lerden verebilir. Birileri galip birileri mağlup olacak bu hissede. Galib�i belli mağlubu ky olacak. Adam nereye el atsa orası ağlama duvarı oluyor. Bknz: Avtur, Avgyo, icbct, vanet, özgyo vb vb.
    2 gündür bera tavan tavan gidiyor ilk gün tavan olduğunda cesaret edip alsaydın bugün yine tavan oldu. Mrgyo bilmem kaç gün üst üste tavan oldu daha nasıl gösterecek ayrıca ıcbct 3 lira iken aldı 10 lira yaptı kusura bakmayın ama 10 liradan alan da bu işi yapmasın artık

6. Bence burada aslolan şirketin ederi , ederi neyse mutlaka o seviyelere getireceklerdir adam yatırım yapıyor şirkete ortak oluyor ve bu şirketi ederi olan piyasa değerine mutlaka çıkartır ederi aşağıda ise indirir

7. Herkesin Cuma akşamı ve cuması mübarek olsun.

8. Şirket sahipleri enayi ya Şirketlerinin değerini ederini bilmiyorlar da galip mi biliyor. Resmen nitelikli dolandırıcılık yaptıkları şey ama dur diyecek otorite yok. Onlar da bundan faydalanıyor.

Sayfa 387/900 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •