Sayfa 95/365 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 753 - 760 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. 4.99 dan beri hacimli veya hacimsiz düşüşün kesin bir sebebi vardır sonuçta geçen senenin aynı dönemine göre %40 lara yakın fazla kar açıklayan, b grubu olan (hacmi ihtiyacı olan) ve hakim ortak garanti ve bağlı olarak İspanyollarin olan bir kagitta artık bir sonuç ortaya koyma zamanı olduğu aşikar her sene bir önceki seneye göre 2-3 try + kar yaz otur dönemi bitiyor anlaşılan. Burada niyeti çözmek çok önemli belki bir ortalama ile belli sayıda oranda anlaşma sağlanmış olabilir 4.99-2.89 büyük bir makas neden diye sorulması gerek tabi benimki sadece sesli düşünme dikkate almayın ytd.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kardeş sirket 1 milyar borclanma araci verecek kadar buyuk ama hissesine sahip cikmayacak kadar küçük bu beni cok şaşırtıyor piyasadaki lotun tamamı 20 milyon etmiyor .

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hocam 2010 dan beri istisnasız devamli takip ettiğim bir hissedir garfa ancak son 2 aydır benim tanıdığım hisse değil bir oyun var tahtayi tutan mantık kendi arasında 3000 5000 lot u alıp satıyor ancak is başka tanimadiklari lot a gelince 3- 5 kademe aşağı basiyorlar bukadar kızacak ne yaptı bu kağıt veya 1500 2000 Lotu bile ucuza mal etmenin peşinde olan bir grupla karşı karşıyayız demekki yol uzun ama ucunda güneş var. Umarım bu düşüşün birde beklemesi olmaz buda bir kural. Ytd

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yarin ek alim yapacam bakalim 2.74 e

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    Yarin ek alim yapacam bakalim 2.74 e

hayırlı olmasını diliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    iyi akşamlar Nasılsıniz yatırım finans bukadar topluyor topluyor ama hiç bir tepkisi yok haftalik ta takas aylık ta takas alabilirmiyiz tsk ederim syglar

8. Yatirim finans topluyor ama lotu artmiyor😀

Sayfa 95/365 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •