Sayfa 173/443 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Avtur 1,6 larda yıllarca yatay gitti sonra galip birden geldi gümbür gümbür gitti. birkaç hafta aralıksız yükseldi.
    O hissede bu durum birkaç kez yaşandı ama bu hissenin öyle bir geçmişte benzer bir durumu olmamış bu hisseye sağlam bir spekülatör ancak girerse olabilir oda ancak işlem hacmi artınca artarsa olur 3-5 bin lot için spekülatör tahtaya girmez değmez 50 bin 100 bin lotlar olcakki tahtada elindekileri satabilsin.

2. Gecen sene yuksek islem hacmi nedeniyle gunde iki kez devre kesici calisirdi.

Bunu yasayanlara sor ve ogren.

3. Bence önce dolaşımdaki hisse sayısı öğrenilmeli

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hisse nin sadece adını bilmekle yatırım yapılmaz kumar oynanır....

Yatırım yapmak için derinlemesine araştırma yapmak , hisseyi tüm değerleri ile tanımak gerekir

5.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Hisse nin sadece adını bilmekle yatırım yapılmaz kumar oynanır....

Yatırım yapmak için derinlemesine araştırma yapmak , hisseyi tüm değerleri ile tanımak gerekir

Yok artık insanlar hisse senedi alırken acaba piyasada kaç tane hissesi var aaa azmış yok almiyim mi diye karar veriyor sende ne sallayacağını bilemiyorsun..

Ben bu hisseyi yatırımlık almadım ki zaten tekniği hoşuma gitmişti o yüzden aldım bir iki hafta içinde beklenti gerçekleşr diye düşündüm ama olmadı, ha biraz daha bekliycem olursa olur olmazsa zararına çıkarım bu hisseyi uzun vade de yatrım olarak asla düşünmem..

6.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Yok artık insanlar hisse senedi alırken acaba piyasada kaç tane hissesi var aaa azmış yok almiyim mi diye karar veriyor sende ne sallayacağını bilemiyorsun..

Ben bu hisseyi yatırımlık almadım ki zaten tekniği hoşuma gitmişti o yüzden aldım bir iki hafta içinde beklenti gerçekleşr diye düşündüm ama olmadı, ha biraz daha bekliycem olursa olur olmazsa zararına çıkarım bu hisseyi uzun vade de yatrım olarak asla düşünmem..
    yuh artık.....
    tahta sığ mı değil mı....
    patron kağıdı mı yoksa fiyata piyasa mı yön veriyor bunları bilmeden mı alıyorsunuz
    çok özür dilerim çok farklı kulvarlardayız....

7.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Hisse de en başından beri işlem hacminin düşük olduğunu söylemiştim
    Bu hisse ancak spekülatöör girerse tahta hareketlenir yoksa ne temel ne teknik umrunda değil
    bu hisseyi kimse bimiyor
    bakın buda sizin yazınız
    teknik ile alakali

8.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    bakın buda sizin yazınız
    teknik ile alakali

Ne demişim yorumda teknik olarak peki ?

Sayfa 173/443 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •