Sayfa 229/580 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. her birim için diyor ama 50 mağazaya 100 bin dolardan 5 ml dolar kira desek diger desteklerede 2 ml dolar desek 7 ml dolar yapiyor senelik 26-27 ml gibi bir destekte acikcasi fazla geliyor? İnsallah yurt disinda bizi temsil eden sirketimize daha fazla destek olurda hep birlikte büyürüz.

2. Bence hesaplanan 20-25 milyonluk destek hiçte abartılı değil. Yurtdışında açılacak mağazanın gelirleri türkiyede vergilendirilen bir şirketin kasasına girecek. Hedefleri de ilk etapta karının %20 sini yurtdışından kazanmayı düşünüyor. Bu yıl sonu karı 60 milyon desek en kötü önümüzdeki dönemde yurtdışından hedefledikleri kazanç 15 milyon. Verilen desteği 10 yil içerisinde dolaylı olarak geri dönüşü mümkün görünüyorken bence destek gayet normal.

3. Ekonomi Bakanlığı Turquality Destekleri - DIPMO
    dipmo.net›2016/06/15/turqualitydestekleri/
    Turquality Programı Çerçevesinde Sunulan Destekler. Turquality destekleri, Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan ihracat desteklerinin hemen hemen hepsini kapsar.

4. bakalim bu desteklerle ve hedeflenen 1200 ml ciro ile 110-120 ml kar 2018 icin hayal degil ozaman. sermayesinin 3 kati kar hic fena olmaz yakışır yatasa.

5. ayrıca turquality programiyla ilgili bir roportajda ust limit olmaksizin yüzde 50 si karsilaniyor denmis. marka destek programinda limit varmis turqualityde yokmus. program 5+5 yil uygulaniyormus. gerçekten cok onemli gelismeler. bu programla muazzam buyuyen firmalar var. ve sarar 2016 da 10 yillik sure doldugu icin yurt disi yatirimlarini askiya aldigini aciklamis. gecekten kayda deger bir destekmis demekki. 20-25 ml da az geldi bana simdi😉 yatasin gercekten gidecek cok yolu varmis onu bir kez daha anladim. guzel bir ivme ve satış yakalarlarsa yurt dışında cok daha fazla buyuyebilirler. ben gideyim biraz bakkal hesabi yapayim iyi geceler ortaklar.

6.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Gün sonu pasta ve son dakika alıcılarını görebiliren paylaşabilir mi acaba?

Ve şu son kap bildiriminin faydası yansıması olur mu yoksa fiyatlandı mı sizce?

yavaşşş yavaşşşş yataşşşşşşş

7. Bugünün de pastasını alabilir miyiz? Bugün borsada yabancı çıkışı yaşandı acaba bizde durum ne merak ettim.

8. aselsanda da aynı uyarıyı yapmıştım durum ortada, son zamanlardaki hacimdeki düşüş de teknik olarak yükseliş trendinin sonunun geldiğini ve malı dağıttıklarını teyit ediyor, köprüden önceki son çıkış olabilir bu son uyarım, samimi söylüyorum sizlerin acı çekmemesi için yazıyorum yine istediğinizi düşünmekte ve söylemekte serbestsiniz

Sayfa 229/580 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •