Sayfa 525/997 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

ERDOĞAN : ENFLASYONU DOĞURAN ANA SEBEP FAİZDİR BUNU ÖĞRENECEKSİNİZ ?

Peki öğrenmek istemiyorsak ? Khk mı devreye girecek ? Korkutarak mı yabancı sermaye çekmeye çalışacaksın ? Bu saatten sonra ben alacağım üç beş kuruş faize bakmam mötümü nasıl kuratarırım onu araştırırım. Mızrak artık çuvala sığmıyor bunun sonu !...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    rxpu üstadın sürekli dile getirdiği 2013 senesinde dolara geçseydik şimdi leblebi fındık fıstık yiyip bloomberg izliyor olacaktık
    2013 yılında dolara geçen geçmeyen herkes bloomberg izleyebiliyor, aradaki fark ise dolara geçen antep fıstığı, geçmeyen ancak leblebi yiyebiliyor.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    2013 yılında dolara geçen geçmeyen herkes bloomberg izleyebiliyor, aradaki fark ise dolara geçen antep fıstığı, geçmeyen ancak leblebi yiyebiliyor.
    Leblebi fena halde boğazda takılı kalabilir...

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    bloombergin yakışıkllı ve güzel insanlarının aslında çare faiz artışı dememek için nasıl lafı dolandırdıklarını dolarda iken izlemek daha zevkli olacaktı tl de olunca sinir bozucu oluyor

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bloombergin yakışıkllı ve güzel insanlarının aslında çare faiz artışı dememek için nasıl lafı dolandırdıklarını dolarda iken izlemek daha zevkli olacaktı tl de olunca sinir bozucu oluyor
    Valla çok akıllı bir forumdaşsınız bu şarlatanların şovlarında benim gördüklerimi sizde görüyorsunuz da hala sizin gibi bir insanın nasıl olurda Dolarda olmadığına anlam veremiyorum. Keşke ile olmaz biliyorum ama şu forumda keşke sizde zamanında Dolara dönebilseydiniz diyeceğim kişisiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Şekerde 250 k limit

300 k 14.30 anadolubankta benim
    150 k 14.25 şeker

Ne kadarı dolar yapsam , ne kadar aktifbank bono, ne kadar mevduat , ben işin içinden çıkamadım.
    ben de anadolu ile çalışıyorum 14,15 den bağlamıştım. sizin hangi şube

7. reis doların şimdiki seviyesinden bence memnun değil! sebebi ne bilmiyoruz fakat tarihi rekoru kırmasını istedği bence kesin.. zira böyle tv lere çıkıp "faiz lobisinin ve faizcinin beline beline vuracağız" demesi doların yükselmesinden başka bir işe yaramadğını herkes biliyor.

ee bu show neden yapılıyor? başka bir konu; faiz bu kadar "lanetleniyorken" hatta yüksek faizi buradaki insanların bir çoğu bile lanetliyorken (imar bankası) yani asıl sorunun haksız kazanç olmadığı sadece ve sadece takıntı olarak "faiz" olduğunu biliyorken neden dolar almadınız.

yada 10-15 yıl önce neden gayri menkul almadınız? gayrimenkul de %10 enflasyon düzeyinde son 15 yıldır neredeyse 15 kat artış oldu.. demek mesele haksız kazanç değil. sorun "faiz"

8. https://www.youtube.com/watch?v=Fwb4gAGVRbQ izleyin sonra video tarihine bakın değişen ne diye?

Sayfa 525/997 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •