Arama sonucu : 5877 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir süre görüşlerimi paylaşmayacağım, ancak sakın hisseyi satıp gittiğimi düşünmeyesiniz inat ettim daha önce eğer stratejik alternatif konusunda bir gelişme olmaz ise en az 6 ay beklerim diyordum şimdi bu süreyi KAP haberinin sene-i devriyesine (23.08.2018) kadar uzatıyorum. Ancak öte yandan, madem kimse bu hisse hakkında yorum yapma zahmetine katlanmıyor, artık ben de somut bir gelişme olana (malum konu ile ilgili bir KAP haberi, şirket yetkililerince verilmiş ve yorumlanması gereken bir beyanat vb) kadar görüşlerimi açıklama zahmetine katlanmayacağım.

Benden alamayacakları kesin ama, umarım, tahtayı yönlendirenler istedikleri orandaki malı canı sıkılıp satan birilerinin elinden almayı bir şekilde başarırlar da, hem haber akışı hem de yükseliş başlar. (Bu bir temenni değil sadece ironidir arkadaşlar)

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
    Son düzenleme : Burutay; 17-11-2017 saat: 15:46.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •