ABİLER BURDA HEP UZUNDA KALMIŞLAR EN AZI 3- 5 YILLIK BİRAZ DAHA UZUNCU KATILIMCIYA İHTİYAÇ VAR GEL BİZE KATIL BİZE MİSALİ YA AĞLARSIN HA BELKİDE GÜLERSİN SEVENE( seviyorum) DİYENE İYİ SOR.İSOTTAN MI?
ABİLER BURDA HEP UZUNDA KALMIŞLAR EN AZI 3- 5 YILLIK BİRAZ DAHA UZUNCU KATILIMCIYA İHTİYAÇ VAR GEL BİZE KATIL BİZE MİSALİ YA AĞLARSIN HA BELKİDE GÜLERSİN SEVENE( seviyorum) DİYENE İYİ SOR.İSOTTAN MI?
Iş spek nasılda iş------i ni iyi beceriyor. Yıllarca sürekli bu kademe oyunlarını yaptı. Heyacan insanı maceraya çeker. Iş girişim diye girenler ben dahil iş (girdap) talar. 0,77 diye sesleneni duyun o daha hisse almadı (az biraz vardır) bekliyor sa kibir bildiği var. Değil.mi? Bizde bu sevgi varken.
Sevgili dostlarım , merkez bankası dolara önümüzdeki hafta müdahele edebilir .
Pazartesi hissemiz için güzel olacak sanıyorum.
Ama hissemizin gözü toprakta o da ayrı konu .
Zaten en karlı yatırım tabuta girip 0.77 TL olduğu an olacaktır .
Aralık bilanço zarar gelecektir IS yat ve IS grubu tezgahı .
HAla ISGSY ve İştirakler haber yok .
BEnim almadığımı söylemek ayıp olur aldık tabi ,ayrıca her kademe de alıcıyım .
Zaten biz aldığımız için düşmekte almasak satsak kesin çıkacaktır .
Benim alımlarım ise kesinlikle rahatsız edicidir o da ayrı mesele .
Pazartesi ve sonrası yukarı yapması gerek dolar a müdahele olur artık .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Dikkat ettiniz mi ? Çok ama çok uzun zamandır sahip olduğumuz şirketler hakkında sadece Noreply dışında haber veren yok . Sizce de asıl haber vermesi gereken ISGSY yönetimi değil mi ? Oysa ISGSY yönetimi hiç haber vermiyor . Bu durum sizce de garip değil mi ? Komik olan ISYAT da tahta yapıcılığı kapsamında 2500 Lot alımları haberleri de yok . Gerçekten 5 şirketimiz var ve uzun zamandır bu şirketler bazı yerlerde dükkan kapatıyor veya açıyor numnum gibi . BAzıları ihracat da patlama yaşıyor Ortopro gibi . BAzısı müşteri sayısını fena halde arttırıyor tatil budur ve radore gibi . Ama nedense bunlar haber olarak paylaşılmıyor .
ISGSY üzerine sanki bir örtü çekilmiş gibi . Bu da beni rahatsız ediyor , yönetim ne saklıyor diye düşündürüyor.
Girişim şirketleri bir fikir bulup onu ticari hayata geçiren ticari faaliyetlere ortak olması gereken bir düşünceden beslenirler . Son zamanlarda biz bu fikir sahiplerinin elinden yani fikir babalarının elinden şirketlerini almaya çalışıyoruz . Onlara yol gösterip gelişimlerine yardım etmiyoruz . Resmen işgal ediyoruz sanki ülkede başka fikir kalmamış gibi her şeye el koyuyoruz .
Düşünüyorum o halde varım .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri