Sayfa 435/900 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hedef_zirve Yazıyı Oku
    Merak ettiğim şu.Bu kadar hisse satılıyor ve alınıyor.Bu hisseleri satan belli de, alan küçük yatırımcı olamaz.Bunu gözardı etmemek diye düşünüyorum.YTD
    sızın su alan ky olmaz mantıgınzdan burası dıp mantıgnzdan bıktım avgyo bak ıcbt ye bak avtura bak alcetele bak bunlar hep galıp ıslemlı hangısı gerı donmuz alan ky olamaz kım aldıda gerı nıye donmedı galıp adamın anasını operrrrrrrrrrrr

2. tek anlamdıgım kendı nedensatmaddıda galıbe vırman yapıp satttı engın kendı tabana verseydı ya

Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    tek anlamdıgım kendı nedensatmaddıda galıbe vırman yapıp satttı engın kendı tabana verseydı ya
    bunun için bu sayfada ve twitte yorum var. ayrıca, bana mantıklı da geldi, doğru mu bilemiyorum.

bahse konu yoruma göre; engin yeşil paraya sıkışmış, kendisi satarsa, uzun süreceğinden hareketle, parayı galipten tahsil etmiş. galip de zaten bu parayı fazlasıyla çıkarır. kendisinin görünmeyen bir dokunulmazlığı var, dolayısıyla hisseyi amuda da kaldırır, takla da attırır, şarampole de yuvarlar.

mesele, adrenalin seviyor muyuz, sevmiyor muyuz?

sevenler kalsın, sevmeyenler, kendine uygun durakta insin bence...

4.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    hocam ne oldu cekırdekler galıp bu kabuygla yedırırı adama cekırdekı posetınede yerırı yakında
    hocam film korku filmi çıktı bakalım haftaya pembe dizi veya romantik aşk filmine döner mi.yinede çekirdekler dursun kenarda.olmadi satarız napak....

5.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    sızın su alan ky olmaz mantıgınzdan burası dıp mantıgnzdan bıktım avgyo bak ıcbt ye bak avtura bak alcetele bak bunlar hep galıp ıslemlı hangısı gerı donmuz alan ky olamaz kım aldıda gerı nıye donmedı galıp adamın anasını operrrrrrrrrrrr
    iyide ortak zaten kafamızı karıştıran konu o şimdiye kadar bahsettiği n kağıtlar 3 e 4 e katlandiktan sonra servis edildi.bizim başımız kel mı.bizde 4 olmasın da 2 katı olsun isteruk....o seviyeden mala giren ky zaten zararı göze almalı...

6. Patronlar neden galip kapısını çalıyor?

7. Yarın aciklama gelirse elimizde su kadar kaldi veya hepsini sattık diye o zaman düzelir hisse bence mepet 12 lerden basti 1.5 kadar di yanlış hatırlamıyorsam sonra haber geldi satış bitti diye 4.5 oldu bir haftada buda en azindan 80.90 kurus olur gibi bence cuma gunu tek kalemde 250 bin 300 bin lotlar alindi garanti is ve diger kurumlardan bittigindw belkide bir gun sonra tavan yapar

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şuan borsada para kimde?
    Şuan en popüler aracı kurum kimin?
    Para kazanma hırsı olan ky kimi takip ediyor?

Sayfa 435/900 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •