-
Bu kac kisilik villa mi kral dairesi ve kac hafta kardes......
niye bu fark peki..

Originally Posted by
Sugosu82
Yemişim doları konutu
Çarşamba günü 2650 liraya erken rezervasyon yaptırdığım hilton kemer şu an 5600 tl çıkıyor .

)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bir buton tiklamasi na bakmaz mi bu olay... alla alla.... bir de banka ya mi gidecekler.....

Originally Posted by
lukas
.......ceza kesildikten sonra halkın korkudan parasını çekmek için halk bankasına yığılmasıyla olur .yüzde bir de ihtimal olsa paramı halk bankasında tutmazdım
-
Suudi Arabistan i anlattiniz sanki, yasaklar ve izne gelince yapilanlar.....

Originally Posted by
BORA YAŞAR
İnsana bu dünyada keyif veren, hemen her şeye düşmanlar...
Alkollü alkolsüz her çeşit içki, tütün, doğa, kadın, sanat...
Dikkat edin...
İşin özü bu.
Ama nedense bunların hemen tümü, diğer dünyada serbest ve bolca vaad edilmekte...
Bu yaman bir çelişki gibi görünse de sistemin özü böyle...
-
Bist'in 110.000 aşamadığı, kademeli yabancı satışı yediği, efsane hisse diye lansman edilen hissesinin dakikalar içinde %20 düşebildiği, işsizliğin ve enflasyonun arttığı, Ab ve Abd ile ters düşüldüğü, yakın gelecekte 2 kritik seçimin beklendiği, doların 3,85 altına düşürülmediği velev ki düşürülse bile kalıcı olmadığı ortamda, Sarraf dosyasının güncelliğini koruduğu ortamda, yılların borsacısı benim bile %50 dolar pozisyonuna geçtiğim yerde... Gün gelecek (2018 bile olabilir) MB'si açığı kapamak için 4,5 tl'den dolar alacaksın diye tamamen kendi öngörüme göre fiyatlıyorum, tam tersini de savunanlara saygım sonsuz, yatırım kararları kişiseldir.YTD.
-
Tofas kus serisine ve renault un tx tl lerine mi gidiyoruz yada broadway fairway vb mi olur yakinda.......
iphone ile ankesorlu telefon degisim kampanyasi gibi.........

Originally Posted by
rxpu
Her zaman bir çıkış olması gerekmez. Türkiye zaten üretim çıktısının ve ürettiği katma değerin çok üzerinde bir refah yaşıyordu, yavaş yavaş denge noktasına yaklaşılır yani çıkılmaz ama performansla uyumlu refah seviyesine inilir.
-
Bunu Turkiye deki arkadasima bende diyorum ve aldigim cevap su, onun almaya hakki yok mu.
...soz sizde sayin juri.........
Gurbetteyim ve Xiaomi mi 4i kullaniyorum....

Originally Posted by
hersek
.... acayip bir tuketim var ust seviyede ve bunun karsiligi yok. Herkes de iphone un son modelleri, metro daki ayakkabisi yamali(hakir, kucuk gormek icin soylemiyorum) yurdum insaninda da, x5 e binen hanimefendi de. Ve ben imkanim olmasina ragmen, bir ust iphone a gecerken dusunuyorum... ve sonra dusunuyorun dogal olarak, birseyler ters gidiyor ulkemde...
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Üretmeden rezerv nasıl yapılır?
Ya da para kazanmadan servet?
BORÇLA...
Borçla rezerv yapsan ne olur acaba?
Ha gün gelir o borç verecek kimseyi de bulamam diyorsan o başka tabi...
BU millet, fiyatı sabit tutup, gramajı 250 gramdan 200 grama düşürülen ekmeğe zam yapılmadığı palavrasını yutacak kadar aptal ve geriz zekalı kabul ediliyor bu gerzek yöneticilere göre...
Öyleyse ver mehteri....
İyi hafta sonları.
İşim pastane ve fırın ambalajı üzerine. Tüm fırıncı müşterilerim sevinçli ekmek gramajı düşecek diye. Bende diyorum ki adım gibi eminim una öyle bir Am gelecek ki o 50 gramlık farkın karı unculara gidecek.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
servetbey
Bunu Turkiye deki arkadasima bende diyorum ve aldigim cevap su, onun almaya hakki yok mu.
...soz sizde sayin juri.........
Gurbetteyim ve Xiaomi mi 4i kullaniyorum....
Tamda bunu konuşuyorduk
)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=11284&page=33
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri