Sayfa 543/916 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. bakin yukardaki linkte ballandirdilar galip agalarina pes ges cektiler

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ozamanlar hisse 4 5lerdeydi

3. o yuzden bole siteler kendine yakin para babalarini korur hedefte altinyagda karsusanda diger hisselerde yapilan operasyonlari ankarali kardesleri musluman kardesleri adanalilari yazarlar ama turkiyenin en buyuk spegini is adami patron goruntusunu bozmazlar halbukü bu adam yaptigi islerden daha fazlasini borsadan kazaniyor o sirketler gostermelik zaten mepet metro vanet avgyo fonet euyo etyat adam carpmak icin at oynatiyor iste

4.  Alıntı Originally Posted by BARCEY Yazıyı Oku
    6,75 ortalamayla 20 bin lot hisse var elimde. Her geriye gidişinde tekrar aynı hızla yükselir umuduyla işlem yapamadan 4,03'e geldik, satamamamın en büyük nedeni bu. Belki birçoğumuz da bu şekilde düşündüğümüz için günden güne zararımız arttı maalesef. Daha da nereye kadar düşeceğini kestirebilmek imkansız gibi bir şey, sağlıklı düşünemez olduk. Cuma günü tamamını satıp ASELSAN'ın açılışta gerilemeye başladığını görünce ondan almayı aklımdan geçirdim, çünkü ICBCT'de 3 gün tabana ses çıkarmayanlar, ASELSAN'ın bu kadar düşüşüne razı olmaz, tepki mutlaka gelir diye düşünüyordum ama yine satarsam aniden yükselebilir düşüncesiyle satamadım. Elimdekileri, 5'li rakamlardan satıp ASELSAN'ı 30 liradan alabilirdim ve % 10 kârla satabilirdim. Düşündüklerimizi uygulamadığımızda sonuç buyken, uygulamaya geçtiğimizde işler tersine dönüyor nedense... Hislerim hissenin daha da düşeceğini söylüyor olsa da dileğim aksi yönde... Umarım vicdansız galip vicdana gelir de bizlere de zararlarımızı kurtarabilmek nasip olur diyeyim. Herkese bol sabır ve bol kazançlar diliyorum.
    Yazacağım cevap şu anki durumunuza bir yanıt değil, boş olacak.

Hisseyi alırken kendinize bir zarar noktası belirleseniz, kaybetmeyi tahammül edebileceğiniz bir rakam..

Siz sattıktan sonra yükselirse üzülmeyip, düşerse de iyi ki çıkmışım diyebileceğiniz bir nokta.. ki amaç para kazanmak, psikolojiyi bozmak veya delirmek değil. Böyle panik haliyle & keşkelerle 2-3 işlem daha yaparsanız sıfırı da tüketirsiniz, kafayı da..

Not: Bu tür manipulasyon hisselerinde ne olacağını para sahibi kimse o bilir. Şirketin ne kadar iyi veya kötü olduğunun bir önemi yok.

Not2: Daha önce başıma geldi, oradan biliyorum.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221

Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    Yazacağım cevap şu anki durumunuza bir yanıt değil, boş olacak.

Hisseyi alırken kendinize bir zarar noktası belirleseniz, kaybetmeyi tahammül edebileceğiniz bir rakam..

Siz sattıktan sonra yükselirse üzülmeyip, düşerse de iyi ki çıkmışım diyebileceğiniz bir nokta.. ki amaç para kazanmak, psikolojiyi bozmak veya delirmek değil. Böyle panik haliyle & keşkelerle 2-3 işlem daha yaparsanız sıfırı da tüketirsiniz, kafayı da..

Not: Bu tür manipulasyon hisselerinde ne olacağını para sahibi kimse o bilir. Şirketin ne kadar iyi veya kötü olduğunun bir önemi yok.

Not2: Daha önce başıma geldi, oradan biliyorum.
    Haklısınız, ama her şey planlandığı gibi olmayabiliyor maalesef. Umarım bundan sonraki adımlarımız doğru olur.

7.  Alıntı Originally Posted by foxus Yazıyı Oku
    Bu yazı nerede yazıyor acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben suncity rumuzlu arkadaşın yazısını kopyaladim o biliyordur. twiztazın dediği gibi borsa gündem hariç heryerde olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Ben suncity rumuzlu arkadaşın yazısını kopyaladim o biliyordur. twiztazın dediği gibi borsa gündem hariç heryerde olabilir.
    Linki buldum; https://www.google.com.tr/amp/www.bo...haber/amp/1027

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 543/916 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •