Sayfa 209/969 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. malın değeri belli 100000 lot satışla %10 düşürdüler noreply arkadaşımızın dediği gibi özellikle sportive ve ortoproda yoğun bir müdahale ve hareketlilik var birşeylerin hazırlığı olduğu belli diğer şirketler zaten belli aldı başını gidiyor onlardan bahsetmeye gerek yok oluşan fiyatlara bakmamak lazım ucuzluğun derecesi yok 4 -5 olurda o Zaman bile çok ucuz deriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,372
    Ak sigortaya 10 000 000 liralık kötü yönetilirse diyerek zarar sigortası yaptırmıştık . Acaba yönetimin bu sigortayı kullanmaya niyeti var mı ? Kötü yönetilmiyorsak yönetimin bunu açıklaması yani her şeyin yolunda olduğunu açıklaması gerekmez mi ? Yok eğer bunu yapmayacaklar ise KY nın dava açma hakkı var mı ? sigortadan kar edemedik diyerek para almamız gerekmez mi ? Sigortadan bu kötü yönetim için para almayacaksak neden sigorta yaptırıyoruz onu da merak ettim doğrusu .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,372
    Bir de 12 personel yeni yatırım yapılacak şirket arıyor mu ? Bu işi ISYAT a havale edip para ödüyorsak bu 12 kişiyi neden istihdam ediyoruz ve bir de prim veriyoruz . Prim ödüyorsak yaptıkları işler haber konusu değil mi ?

4. bugün bir sportive mağazasını dolaştım büyük sayılırdı yok yoktu en pahalı ürünlerin her türlüsünden vardı sportive markalı ürünlerde oldukça kaliteliydi mağaza son derece iyi dizayn edilmiş ve diğer spor mağazalarına göre oldukça kalabalıktı nike ağırlıkta marka olarak yıllar önce ben sportive nike ın bir kuruluşu sanırdım sanırım nike la ayrı bir stratejik ortaklığı var
    noreply arkadaşımızın dediklerine katılıyorum internet alışverişinde bir numara imiş kapıda bekleyenler kapıyı çalanlar mutlaka vardır
    Finansal durumu iyi çok fazla borcuda yoksa hali hazırdaki sportive hiç ummadığımız hayal bile edemeyeceğimiz fiyatlara satılabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,372
    HAber veren bir yatırımcı daha iyi de nerde ISGSY Yönetimi bu haberi ondan neden alamıyoruz ? Ayrıca Borcu var mı yok mu bu da haber değil mi . KAç mağaza açmış kaç tane 2018 de açacakmış tık yok . Resmen körebe oyunu bu .
    Nerde sigorta , kötü yönetime karşı sigorta yapmamışmıydık ?

Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    bugün bir sportive mağazasını dolaştım büyük sayılırdı yok yoktu en pahalı ürünlerin her türlüsünden vardı sportive markalı ürünlerde oldukça kaliteliydi mağaza son derece iyi dizayn edilmiş ve diğer spor mağazalarına göre oldukça kalabalıktı nike ağırlıkta marka olarak yıllar önce ben sportive nike ın bir kuruluşu sanırdım sanırım nike la ayrı bir stratejik ortaklığı var
    noreply arkadaşımızın dediklerine katılıyorum internet alışverişinde bir numara imiş kapıda bekleyenler kapıyı çalanlar mutlaka vardır
    Finansal durumu iyi çok fazla borcuda yoksa hali hazırdaki sportive hiç ummadığımız hayal bile edemeyeceğimiz fiyatlara satılabilir

6. Komplo teorim ; ISMEN , İsgsy nin sahip olduğu şirketleri ucuza alıp, pahalayı satacak.
    ISMEN hissesi 2,16 yükselmeye devam ediyor,
    ISGSY hissesi 1,51 düşemeye devam ediyor...

“ İş Yatırım Menkul Değerler, varant ihracı için Sermaye Piyasası
    Kuruluna(SPK) başvurdu.
    SPK haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, Şirket 300 milyon
    TL tutarında varantı halka arz yoluyla ve/veya halka arzedilmeksizin
    nitelikli yatırımcılara satmayı planlıyor.

http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null

7.  Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    Komplo teorim ; ISMEN , İsgsy nin sahip olduğu şirketleri ucuza alıp, pahalayı satacak.
    ISMEN hissesi 2,16 yükselmeye devam ediyor,
    ISGSY hissesi 1,51 düşemeye devam ediyor...

“ İş Yatırım Menkul Değerler, varant ihracı için Sermaye Piyasası
    Kuruluna(SPK) başvurdu.
    SPK haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, Şirket 300 milyon
    TL tutarında varantı halka arz yoluyla ve/veya halka arzedilmeksizin
    nitelikli yatırımcılara satmayı planlıyor.
    “
    http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...enuheader=null
    Girişim sermayesinin işi ne o zaman. Kapıya kilidi vurup gitmeleri lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,372
    Bu kadar baskılandığına ve spek IŞ Grubu olduğuna göre durum İyiye gidiyor demektir .
    Eskilerin bir lafı vardır kötü haber tez gelir , kokusu erken çıkar . Ortak olduğumuz Girişimcilerin şirketlerine son 2 yılda resmen el koyduk . Çoğunluk hisselerini aldık . IS grubu kaz gelecek yerden para esirgemez . Verseler 100% ünü alacağız . Yetmiyor borsadaki ISGSY Hisselerinin de tamamını istiyoruz . İyi bari üstüde de para da verelim . Üstüne para da almak için önce zarar a tam geçilmeli Önümüz şubat zararı patlatın sonra iştiraklerin paraya ihtiyacı var deyin . O güne kadar hisse zaten 0.77 TL olur . bir bedelli bir de bedelsiz açıklayın . Yeme yanında yat olur AL SANA PARA da verdi KY ...

Borsa duayenleri ne taş çıkarır bu IS Grubu ...
    Kağıt 15 günde 174 den 164 e geldi
    15 günde 1.64 den 1.60 a geriledi
    yedi günde 1.61 den 1.49 Gördü muzzam operasyon .
    Bir de üzerine 3 yıldır düştüğünü koyun , operasyonun boyutları ortada .
    Bu durumda ne yapmak lazım ?
    BEnim adım CEMİL ...

https://www.youtube.com/watch?v=yp0GlHyUljk

Bekliyorum HAla haber filan yok .

Sayfa 209/969 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •