yaş 56 olunca vurgül nokta olarak gözüküyor uyarı için yorum yapan arkadaşlara teşekürler. satılması için bizim m bu gun ne gibi işlem yapmış niyeti ne paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekrler
yaş 56 olunca vurgül nokta olarak gözüküyor uyarı için yorum yapan arkadaşlara teşekürler. satılması için bizim m bu gun ne gibi işlem yapmış niyeti ne paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekrler
Sizin dediginiz gibi olsa daha degisik seyler oldu ,19 milyon lotu bir satmaya kalksa 30 kurusa gelirdik.amac ruchanlari kendinde tutmakmis,simdi hareket daha rahat olur diye dusunuyorum.sirketin paraya ihtiyaci varsa kagidi 1,5 2 tl ye ceker elindekileri o zaman satar ,bunu icin spekulatif araci kurumlarini kullanir.takaslara bakmak lazim .marbas ,gedikle operasyon yapabilirler.kesinlikle ytd.
Arkadaşlar bu hisseler tahtadan satilamazsa iptal mi ediliyor yoksa 1 tl gözetilmeksizin sarılıyormu eger öyleyse yandi gülüm keten helva olur bu kadar mali satmaya kagit 50 kuruslara duser heralde ya biriyle anlaşıp yukari cekip iteleyecekler yada canımıza okuyacaklar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satılmayan hisseler iptal oluyor satmak için ya yükseltecekler yada iptal edilecek
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sermayesi bedeli sermaye art.sonra sermayesi 14.300.000 çıktı .0/0.93.06 Halka açık 6.99 patronda ne hikmetse dolaşımdaki hisse 67.20 ne hikmetse 25.86. gizli ortak kimse yazmıyor.bunlar bedelliye katıldı mı katılmadı mı alınmayan hisseler kimin 14.300.000 ulaşılan sermaye yani satılmayan hisseler sermayeden düşmedikçe iptali söz konusu degil şirketin hissesi ister satar hisseyi rezil eder isterse şimdilik satmıyacagım diyerek hisse yükselince tipe dönüştürür.
Yarın belkide tavan yaptırıp kalan payların satışı yaptırabilirler
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
99 aldık beklemeye niyetli idim bir hisse satılacak diye haber okuyunca 87 zorda olsa çıkıp o hisseye girdim 3/1 zararı aldım ALLAH yardımcınız olsun sizede iyi ortam versin selamlar
Yer İmleri